CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Gentosept, solutie oftalmica




Actiune terapeutica - Gentosept, solutie oftalmica
Antibiotic din grupa aminoglicozidelor, bactericid cu spectru larg.

Indicatii - Gentosept, solutie oftalmica
Pentru tratamentul local al infectiilor cu germeni sensibili care afecteaza segmentul extern al ochiului: conjunctivita, keratita si keratoconjunctivita, ulcere corneene, blefarita si blefaroconjunctivita, dacriocistita; profilactic, in traumatisme si interventii oftalmochirurgicale; datorita spectrului larg este avantajos cand bacteriile si sensibilitatea lor sunt necunoscute.

Reactii adverse - Gentosept, solutie oftalmica
Tratamentul indelungat favorizeaza suprainfectiile cu fungi sau alte microorganisme rezistente (tratamentul antibacterian se schimba corespunzator sensibilitatii la germenii patogeni); uneori iritatie locala, ocazional reactii alergice.

Contraindicatii - Gentosept, solutie oftalmica
Alergie la gentamicina si alte aminoglicozide.

Mod de administrare - Gentosept, solutie oftalmica
Instilatii in sacul conjunctival, cate 1-2 picaturi la intervale de 4 ore (la 1-2 ore in infectiile severe).

Antibiotic din grupa aminoglicozidelor, bactericid cu spectru larg. ))) Indicatii Pentru tratamentul local al infectiilor cu germeni sensibili care afecteaza segmentul extern al ochiului: conjunctivita, keratita si keratoconjunctivita, ulcere corneene, blefarita si blefaroconjunctivita, dacriocistita; profilactic, in traumatisme si interventii oftalmochirurgicale; datorita spectrului larg este avantajos cand bacteriile si sensibilitatea lor sunt necunoscute. Tratamentul indelungat favorizeaza suprainfectiile cu fungi sau alte microorganisme rezistente (tratamentul antibacterian se schimba corespunzator sensibilitatii la germenii patogeni); uneori iritatie locala, ocazional reactii alergice. )))Contraindicatii Alergie la gentamicina si alte aminoglicozide. )))Mod de administrare Instilatii in sacul conjunctival, cate 1-2 picaturi la intervale de 4 ore (la 1-2 ore in infectiile severe).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente