CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Gastrocynesine, comprimate
Compozitie - Gastrocynesine, comprimate
Abies nigra 4 CH, Carbo vegetabilis 4 CH, Nux vomica 4 CH, Robinia pseudoacacia 4 CH aa zaharoza si lactoza, stearat de magneziu. Excipienti q.s.p. 1 comprimat de 0,30 g.

Indicatii - Gastrocynesine, comprimate
Dureri, arsuri gastrice (indigestii), senzatie de greutate la stomac, somnolenta dupa mese, reflux gastroesofagian.

Sarcina si alaptare - Gastrocynesine, comprimate
In general, este recomandabil ca pe timpul sarcinii sau perioadei de alaptare sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii unui medicament.

Interactiuni medicamentoase - Gastrocynesine, comprimate
Pentru evitarea eventualelor interactiuni intre mai multe medicamente, semnalati medicului sau farmacistului orice alt tratament In curs.

Mod de administrare - Gastrocynesine, comprimate
1 - 2 comprimate cu un sfert de ora inaintea meselor principale. In cazul in care este necesar, se repeta administrarea si dupa mese. Comprimatele au un gust usor indulcit, ele pot fi supte lent sau dizolvate in putina apa.

Abies nigra 4 CH, Carbo vegetabilis 4 CH, Nux vomica 4 CH, Robinia pseudoacacia 4 CH aa zaharoza si lactoza, stearat de magneziu. Excipienti q.s.p. 1 comprimat de 0,30 g. ))) Indicatii Dureri, arsuri gastrice (indigestii), senzatie de greutate la stomac, somnolenta dupa mese, reflux gastroesofagian. )))Sarcina si alaptare In general, este recomandabil ca pe timpul sarcinii sau perioadei de alaptare sa cereti sfatul medicului sau farmacistului inaintea utilizarii unui medicament. )))Interactiuni medicamentoase Pentru evitarea eventualelor interactiuni intre mai multe medicamente, semnalati medicului sau farmacistului orice alt tratament In curs. )))Mod de administrare 1 - 2 comprimate cu un sfert de ora inaintea meselor principale. In cazul in care este necesar, se repeta administrarea si dupa mese. Comprimatele au un gust usor indulcit, ele pot fi supte lent sau dizolvate in putina apa.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente