CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fucithalmic, gel oftalmic




Forma de prezentare - Fucithalmic, gel oftalmic
Gel. oft. 1%; ct. 1 tub 5 g

Indicatii - Fucithalmic, gel oftalmic
Tratamentul infectiilor cutanate determinate de microorganisme sensibile la acidul fusidic: impetigo, plagi infectate, hidrosadenita, foliculite, furuncule, abcese, eritrasma. Gelul oftalmic este indicat pentru tratamentul infectiilor oculare determinate de microorganisme sensibile la acisul fusidic (conjunctivite, blefarite, keratite, dacriocistite).

Dozaj si mod de administrare - Fucithalmic, gel oftalmic
Crema/unguentul se aplica local de 2-3 ori/zi, dupa spalarea si uscarea zonei afectate, cu sau fara pansament ocluziv, timp de 7 zile. In infectiile oculare se instileaza in sacul conjunctival o picatura de gel oftalmic de 2 ori pe zi. Tratamentul se va continua cel putin 2 zile dupa ce ochiul revine la aspectul normal.

Contraindicatii - Fucithalmic, gel oftalmic
Hipersensibilitate. Infectii cutanate la nivelul zonei mamare la femeile care alapteaza.

Atentionari - Fucithalmic, gel oftalmic
Indicat numai pentru aplicatii cutanate. Nu se aplica pe mucoase sau pe plagi. Trebuie evitat contactul cu ochii, in tratamentul cu Fucidin crema/unguent. In timpul tratamentului cu fucithalmic nu se vor aplica lentile de contact.

Reactii adverse - Fucithalmic, gel oftalmic
Fenomene de iritatie sau hipersensibilizare (eritem, prurit, senzatie de arsura), usturime locala oculara. Putin probabil reactii adverse sistemice (toxi-citate hepatica).

)))Forma de prezentare Gel. oft. 1%; ct. 1 tub 5 g Tratamentul infectiilor cutanate determinate de microorganisme sensibile la acidul fusidic: impetigo, plagi infectate, hidrosadenita, foliculite, furuncule, abcese, eritrasma. Gelul oftalmic este indicat pentru tratamentul infectiilor oculare determinate de microorganisme sensibile la acisul fusidic (conjunctivite, blefarite, keratite, dacriocistite). )))Dozaj si mod de administrare Crema/unguentul se aplica local de 2-3 ori/zi, dupa spalarea si uscarea zonei afectate, cu sau fara pansament ocluziv, timp de 7 zile. In infectiile oculare se instileaza in sacul conjunctival o picatura de gel oftalmic de 2 ori pe zi. Tratamentul se va continua cel putin 2 zile dupa ce ochiul revine la aspectul normal. Hipersensibilitate. Infectii cutanate la nivelul zonei mamare la femeile care alapteaza. )))Atentionari Indicat numai pentru aplicatii cutanate. Nu se aplica pe mucoase sau pe plagi. Trebuie evitat contactul cu ochii, in tratamentul cu Fucidin crema/unguent. In timpul tratamentului cu fucithalmic nu se vor aplica lentile de contact. Fenomene de iritatie sau hipersensibilizare (eritem, prurit, senzatie de arsura), usturime locala oculara. Putin probabil reactii adverse sistemice (toxi-citate hepatica).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente