CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fructoza, solutie injectabila




Compozitie - Fructoza, solutie injectabila
Fiole a 100 ml solutie apoasa injectabila continand fructoza 20%.

Actiune terapeutica - Fructoza, solutie injectabila
Monozaharida asimilata si metabolizata cu usurinta, participa la metabolismul glucidic chiar in absenta insulinei, se transforma inglicogen, reface rezervele energetice, protejeaza proteinele de catabolizare.

Indicatii - Fructoza, solutie injectabila
Aport caloric in cadrul alimentatiei parenterale.

Contraindicatii - Fructoza, solutie injectabila
Intoleranta la fructoza-sorbita, deficit de fructozo-1, 6-difosfataza, hiperlactatemie, intoxicatie acuta cu alcool metilic (favorizeaza oxidarea in formaldehida); la diabetici trebuie stabilita in prealabil toleranta la fructoza.

Reactii adverse - Fructoza, solutie injectabila
Congestia fetei, epigastralgii, sudoratie (dozele mari); in caz de intoleranta poate provoca hipoglicemie, leziuni hepatice si renale; tromboflebita locala.

Mod de administrare - Fructoza, solutie injectabila
In perfuzie intravenoasa lenta, dozata dupa caz (a nu se depasi 800 mg fructoza/kilocorp si ora).

Fiole a 100 ml solutie apoasa injectabila continand fructoza 20%. Monozaharida asimilata si metabolizata cu usurinta, participa la metabolismul glucidic chiar in absenta insulinei, se transforma inglicogen, reface rezervele energetice, protejeaza proteinele de catabolizare. Aport caloric in cadrul alimentatiei parenterale. )))Contraindicatii Intoleranta la fructoza-sorbita, deficit de fructozo-1, 6-difosfataza, hiperlactatemie, intoxicatie acuta cu alcool metilic (favorizeaza oxidarea in formaldehida); la diabetici trebuie stabilita in prealabil toleranta la fructoza. Congestia fetei, epigastralgii, sudoratie (dozele mari); in caz de intoleranta poate provoca hipoglicemie, leziuni hepatice si renale; tromboflebita locala. ))) Mod de administrare In perfuzie intravenoasa lenta, dozata dupa caz (a nu se depasi 800 mg fructoza/kilocorp si ora).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente