CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Forane, lichid inhalator




Forma de prezentare - Forane, lichid inhalator
Lichid pentru inhal. 99,9%; ct. 1 fl. 100 ml (S)

Indicatii - Forane, lichid inhalator
Anestezie generala prin inhalare.

Dozare si mod de administrare - Forane, lichid inhalator
Inductie: concentratie de 0,5%. concentratia 1,5-3% produc anestezia chirurgicala in 7-10 minute. Mentinere: 1-2,5% isofluran in amestecuri de oxigen/oxid de azot. Uneori administrarea suplimentara de 0,5-1,0% isofluran atunci cand este administrat numai cu oxigen.

Contraindicatii - Forane, lichid inhalator
Hipersensibilitate la isofluran sau antecedente de hipertermie maligna survenita dupa administrarea de isofluran.

Atentionari si precautii speciale - Forane, lichid inhalator
Utilizarea de vaporizoare care elibereaza cu exactitate concentratiile necesare; prudenta in hipertensiune intracraniana; asocieri cu medicamente curarizante antidepolarizante; sarcina si alaptare.

Reactii adverse - Forane, lichid inhalator
Aritmii, leucocitoza, creoteri mici ale concentratiei plasmatice a fluorului, hipertensiune arteriala si deprimare respiratorie.

- Forane, lichid inhalator


)))Forma de prezentare Lichid pentru inhal. 99,9%; ct. 1 fl. 100 ml (S) Anestezie generala prin inhalare. )))Dozare si mod de administrare Inductie: concentratie de 0,5%. concentratia 1,5-3% produc anestezia chirurgicala in 7-10 minute. Mentinere: 1-2,5% isofluran in amestecuri de oxigen/oxid de azot. Uneori administrarea suplimentara de 0,5-1,0% isofluran atunci cand este administrat numai cu oxigen. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la isofluran sau antecedente de hipertermie maligna survenita dupa administrarea de isofluran. )))Atentionari si precautii speciale Utilizarea de vaporizoare care elibereaza cu exactitate concentratiile necesare; prudenta in hipertensiune intracraniana; asocieri cu medicamente curarizante antidepolarizante; sarcina si alaptare. Aritmii, leucocitoza, creoteri mici ale concentratiei plasmatice a fluorului, hipertensiune arteriala si deprimare respiratorie.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente