CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Flogofenac, gel




Actiune terapeutica - Flogofenac, gel
Flogofenac gel este un preparat antiinflamator si analgezic pentru uz extern. Contine o cantitate de principiu activ echivalenta cu 1% diclofenac sodic. Flogofenac gel se absoarbe in piele prin masare usoara si, datorita continutului sau in apa si alcool, exercita un efect relaxant. In afectiunile de origine traumatica sau reumatismale, proprietatile antiinflamatoare si analgezice ale Flogofenacului gel determina un raspuns clinic semnificativ care se traduce prin diminuarea tumefactiei si a durerii. Durerile la presiune sau la miscare sunt, si ele, sensibil diminuate.

Indicatii - Flogofenac, gel
Flogofenac gel este indicat in tratamentul durerilor si inflamatiilor de origine reumatismala sau traumatica ale articulatiilor, musculaturii, tendoanelor sau ligamentelor.

Mod de administrare - Flogofenac, gel
Numai pe suprafetele interesate, dureroase, se aplica, prin frictionare usoara, de 3-4 ori pe zi 2-4 g Flogofenac gel.

Contraindicatii - Flogofenac, gel
Sensibilitate la diclofenac, acid acetilsalicilic si alte antiinflamatoare nonsteroidiene, la propilenglicol si izopropanol.

Precautii - Flogofenac, gel
Flogofenac gel nu se aplica decat pe suprafetele de epiderma integra, evitand zonele cu plagi sau escoriatii, zona oculara sau mucoasele. Se aplica numai extern.

Sarcina si alaptare - Flogofenac, gel
Ca si alte antiinflamatoare nesteroidiene (FANS), Flogofenac gel nu este recomandat in caz de sarcina si in perioada de alaptare.

Reactii adverse - Flogofenac, gel
In mod obisnuit, Flogofenac gel este bine tolerat. Totusi, uneori, pot aparea eruptii cutanate, senzatie de mancarime sau usturime a pielii. Daca aplicarea Flogofenac gel se practica timp indelungat, nu este exclusa aparitia efectelor secundare sistemice, caz in care trebuie consultat medicul.

Flogofenac gel este un preparat antiinflamator si analgezic pentru uz extern. Contine o cantitate de principiu activ echivalenta cu 1% diclofenac sodic. Flogofenac gel se absoarbe in piele prin masare usoara si, datorita continutului sau in apa si alcool, exercita un efect relaxant. In afectiunile de origine traumatica sau reumatismale, proprietatile antiinflamatoare si analgezice ale Flogofenacului gel determina un raspuns clinic semnificativ care se traduce prin diminuarea tumefactiei si a durerii. Durerile la presiune sau la miscare sunt, si ele, sensibil diminuate. Flogofenac gel este indicat in tratamentul durerilor si inflamatiilor de origine reumatismala sau traumatica ale articulatiilor, musculaturii, tendoanelor sau ligamentelor. )))Mod de administrare Numai pe suprafetele interesate, dureroase, se aplica, prin frictionare usoara, de 3-4 ori pe zi 2-4 g Flogofenac gel. )))Contraindicatii Sensibilitate la diclofenac, acid acetilsalicilic si alte antiinflamatoare nonsteroidiene, la propilenglicol si izopropanol. )))Precautii Flogofenac gel nu se aplica decat pe suprafetele de epiderma integra, evitand zonele cu plagi sau escoriatii, zona oculara sau mucoasele. Se aplica numai extern. )))Sarcina si alaptare Ca si alte antiinflamatoare nesteroidiene (FANS), Flogofenac gel nu este recomandat in caz de sarcina si in perioada de alaptare. In mod obisnuit, Flogofenac gel este bine tolerat. Totusi, uneori, pot aparea eruptii cutanate, senzatie de mancarime sau usturime a pielii. Daca aplicarea Flogofenac gel se practica timp indelungat, nu este exclusa aparitia efectelor secundare sistemice, caz in care trebuie consultat medicul.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente