CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fitolip, comprimate




Compozitie - Fitolip, comprimate
Comprimate continand 0,6 g pulbere din: Crategus (Paducel, flori si frunze) - 30 p; Ribes Nigrum (Coacaz negru, frunze) - 30 p; Melilotus officinalis (Sulfina, flori) -20 p; Betulae Verucosa (Mesteacan, frunze) - 10 p si Silybum marianum (Armurariu, fructe) - 10 p.

Actiune - Fitolip, comprimate


terapeutica - Fitolip, comprimate
Produsul poseda prorietati hipolipemiante (scaderea marcata a triglicidelor si colesterolului) si antioxidante, datorita prezentei de substante flavonoide, antociani, alfa-tocoferol, glutation si vitamine. Aceste substante joaca rolul preluarii radicalilor oxizi produsi in cursul proceselor metabolice, implicati in aparitia leziunilor degenerative datorita capacitatii lor de oxidare a lipidelor si de alterare a endoteliului vascular. Efectul hipolipemiant se datoreaza scaderii sintezei endogene de colesterol si triglicide, precum si de reglare a proceselor periferice de lipoliza/lipogeneza, prin scaderea rezistentei periferice la actiunea insulinei.

Indicatii - Fitolip, comprimate
Principala indicatie este hipercolesterolemia si/sau hipergliceridemia, cu sau fara diabet, cu sau fara obezitate. Prin actiunea sa coleretica si trofica hepatica, este util si pacientilor cu hepatopatie dismetabolica sau hepatita cronica.

Mod de administrare - Fitolip, comprimate
La adulti, in primele 3 luni de tratament se recomanda cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, urmate apoi de un tratament de intretinere cu 2-4 comprimate pe zi, administrate dupa mese.

Contraindicatii - Fitolip, comprimate
Produsul este bine tolerat. Va fi administrat cu prudenta la pacientii cu ulcer gastro-duodenal sau la cei cu insuficienta renala cronica.

- Fitolip, comprimate


Comprimate continand 0,6 g pulbere din: Crategus (Paducel, flori si frunze) - 30 p; Ribes Nigrum (Coacaz negru, frunze) - 30 p; Melilotus officinalis (Sulfina, flori) -20 p; Betulae Verucosa (Mesteacan, frunze) - 10 p si Silybum marianum (Armurariu, fructe) - 10 p. )))Actiune )))terapeutica Produsul poseda prorietati hipolipemiante (scaderea marcata a triglicidelor si colesterolului) si antioxidante, datorita prezentei de substante flavonoide, antociani, alfa-tocoferol, glutation si vitamine. Aceste substante joaca rolul preluarii radicalilor oxizi produsi in cursul proceselor metabolice, implicati in aparitia leziunilor degenerative datorita capacitatii lor de oxidare a lipidelor si de alterare a endoteliului vascular. Efectul hipolipemiant se datoreaza scaderii sintezei endogene de colesterol si triglicide, precum si de reglare a proceselor periferice de lipoliza/lipogeneza, prin scaderea rezistentei periferice la actiunea insulinei. ))) Indicatii Principala indicatie este hipercolesterolemia si/sau hipergliceridemia, cu sau fara diabet, cu sau fara obezitate. Prin actiunea sa coleretica si trofica hepatica, este util si pacientilor cu hepatopatie dismetabolica sau hepatita cronica. ))) Mod de administrare La adulti, in primele 3 luni de tratament se recomanda cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, urmate apoi de un tratament de intretinere cu 2-4 comprimate pe zi, administrate dupa mese. ))) Contraindicatii Produsul este bine tolerat. Va fi administrat cu prudenta la pacientii cu ulcer gastro-duodenal sau la cei cu insuficienta renala cronica. )))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente