CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fer sol, solutie interna




Compozitie - Fer sol, solutie interna
Fiecare 1 ml contine citrat de fier colina 200 mg (24 mg Fe elementar).

Actiune - Fer sol, solutie interna


terapeutica - Fer sol, solutie interna
Antianemic prin aport de fier. Fierul, prezent in Fer-Sol sub forma chelata este mai putin astringent, mai solubil in sucurile digestive, mai bine absorbit si mai putin iritant pentru tractul digestiv. De asemenea, fiind o sare a acidului citric, nu necesita aport suplimentar de vitamina C pentru fixare. Fer - Sol este foarte bine tolerat de bolnavi. Fer - Sol se poate administra din prima zi de viata.

Indicatii - Fer sol, solutie interna
Profilaxia si tratamentul anemiilor feriprive.

Precautii - Fer sol, solutie interna
Fierul scade absorbtia tetraciclinelor. Absorbtia digestiva este redusa de: cimetidina, antiacide, cofeina, fiind necesar un interval de 2 - 3 ore intre administrarea Fer-Sol-ului si a acestora.

Reactii adverse - Fer sol, solutie interna
Tulburari gastrointestinale usoare si tranzitorii.

Mod de administrare - Fer sol, solutie interna
Copii - sub 2 ani 5 picaturi de 3 ori pe zi; - 2-6 ani 10 picaturi de 3 ori pe zi; - 6 -10 ani 15 picaturi de 3 ori pe zi.

Fiecare 1 ml contine citrat de fier colina 200 mg (24 mg Fe elementar). )))Actiune )))terapeutica Antianemic prin aport de fier. Fierul, prezent in Fer-Sol sub forma chelata este mai putin astringent, mai solubil in sucurile digestive, mai bine absorbit si mai putin iritant pentru tractul digestiv. De asemenea, fiind o sare a acidului citric, nu necesita aport suplimentar de vitamina C pentru fixare. Fer - Sol este foarte bine tolerat de bolnavi. Fer - Sol se poate administra din prima zi de viata. ))) Indicatii Profilaxia si tratamentul anemiilor feriprive. )))Precautii Fierul scade absorbtia tetraciclinelor. Absorbtia digestiva este redusa de: cimetidina, antiacide, cofeina, fiind necesar un interval de 2 - 3 ore intre administrarea Fer-Sol-ului si a acestora. Tulburari gastrointestinale usoare si tranzitorii. )))Mod de administrare Copii - sub 2 ani 5 picaturi de 3 ori pe zi; - 2-6 ani 10 picaturi de 3 ori pe zi; - 6 -10 ani 15 picaturi de 3 ori pe zi.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente