CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fenosept, comprimate




Compozitie - Fenosept, comprimate
1 comprimat contine 0,3 mg fenosept (amestec de hidroxid si borat fenilmercuric).

Actiune terapeutica - Fenosept, comprimate
Bacteriostatic si fungistatic, activ fata de unii germeni gram pozitivi si gram negativi, precum si a unor ciuperci patogene (inclusiv Candida).

Indicatii - Fenosept, comprimate
Profilaxia si tratamentul infectiilor buco-faringiene (stomatita, faringita, laringita, gingivita, parodontita), dupa interventii chirurgicale, extractii dentare, pentru dezodorizarea cavitatii bucale.

Mod de administrare - Fenosept, comprimate
Adulti - 1 comprimat la fiecare 2 ore in faza acuta, apoi 1 comprimat de 3-4 ori/zi (cel mult 4 saptamani). Copii (peste 2 ani): 1 comprimat de 3-4 ori/zi.

Contraindicatii - Fenosept, comprimate
Nu se administreaza la copii sub 2 ani si la persoanele cu alergie la hidroxid sau borat fenilmercuric.

Precautii - Fenosept, comprimate
Comprimatele nu se administreaza pe cale generala, adica nu se inghit, ci se lasa sa se dizolve lent in gura.

Sarcina si alaptare - Fenosept, comprimate
Se administreaza cu precautie in sarcina si alaptare.

Reactii adverse - Fenosept, comprimate
Rar, fenomene de iritatie locala.

1 comprimat contine 0,3 mg fenosept (amestec de hidroxid si borat fenilmercuric). Bacteriostatic si fungistatic, activ fata de unii germeni gram pozitivi si gram negativi, precum si a unor ciuperci patogene (inclusiv Candida). ))) Indicatii Profilaxia si tratamentul infectiilor buco-faringiene (stomatita, faringita, laringita, gingivita, parodontita), dupa interventii chirurgicale, extractii dentare, pentru dezodorizarea cavitatii bucale. ))) Mod de administrare Adulti - 1 comprimat la fiecare 2 ore in faza acuta, apoi 1 comprimat de 3-4 ori/zi (cel mult 4 saptamani). Copii (peste 2 ani): 1 comprimat de 3-4 ori/zi. ))) Contraindicatii Nu se administreaza la copii sub 2 ani si la persoanele cu alergie la hidroxid sau borat fenilmercuric. )))Precautii Comprimatele nu se administreaza pe cale generala, adica nu se inghit, ci se lasa sa se dizolve lent in gura. )))Sarcina si alaptare Se administreaza cu precautie in sarcina si alaptare. Rar, fenomene de iritatie locala.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente