CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Femigin b, pulbere pentru solutie de uz vaginal




Compozitie - Femigin b, pulbere pentru solutie de uz vaginal
Citrat de sodiu anhidru, clorura de sodiu, hidrogenofosfat de sodiu anhidru, lauril sulfat de sodiu, dimetichona, mentol, timol.

Mecanism de actiune - Femigin b, pulbere pentru solutie de uz vaginal
Femigin B este destinat igienei vaginale fiind alcatuit din 4 componente cu actiune locala. Laurilsulfatul de sodiu este un emulgator cu proprietati detergente si umidifiante, slab antiseptic. Simeticona uniformizeaza actiunea de umezire si faciliteaza penetrarea solutiei in pliurile mucoasei vaginale. Fosfatul de sodiu actioneaza ca alcalinizant, ajutand astfel la reducerea aciditatii secretiei vaginale. Clorura de sodiu asigura o buna toleranta a solutiei la nivelul mucoasei vaginale.

Indicatii - Femigin b, pulbere pentru solutie de uz vaginal
Prin dizolvarea in apa a pulberii de Femigin B se formeaza o solutie slab antiseptica, usor alcalina, utila pentru indepartarea excesului de mucus si a secretiilor vaginale. Ca urmare, Femigin se foloseste ca adjuvant in vaginite micotice si pentru igiena obisnuita a vaginului.

Doze si mod de administrare - Femigin b, pulbere pentru solutie de uz vaginal
Continutul a 1-2 pliculete unidoza se dizolva intr-un litru de apa calda si se utilizeaza pentru spalaturi vaginale. Spalaturile se fac o data pe zi. Pentru igiena intima obisnuita se foloseste cel mult de 2 ori pe saptamana.

Masuri de precautie - Femigin b, pulbere pentru solutie de uz vaginal
A se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala si caldura, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor.Ambalaj: cutie cu 10 plicuri unidoza a 2,4 g pulbere. Notificare M.S.: nr. 4293 / 28.11.2007 Importat de S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, tel. 311.32.19; 311.32.21; fax 311.32.58, Bucuresti, Romania. Produs de Pharco Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt.

Citrat de sodiu anhidru, clorura de sodiu, hidrogenofosfat de sodiu anhidru, lauril sulfat de sodiu, dimetichona, mentol, timol. )))Mecanism de actiune Femigin B este destinat igienei vaginale fiind alcatuit din 4 componente cu actiune locala. Laurilsulfatul de sodiu este un emulgator cu proprietati detergente si umidifiante, slab antiseptic. Simeticona uniformizeaza actiunea de umezire si faciliteaza penetrarea solutiei in pliurile mucoasei vaginale. Fosfatul de sodiu actioneaza ca alcalinizant, ajutand astfel la reducerea aciditatii secretiei vaginale. Clorura de sodiu asigura o buna toleranta a solutiei la nivelul mucoasei vaginale. Prin dizolvarea in apa a pulberii de Femigin B se formeaza o solutie slab antiseptica, usor alcalina, utila pentru indepartarea excesului de mucus si a secretiilor vaginale. Ca urmare, Femigin se foloseste ca adjuvant in vaginite micotice si pentru igiena obisnuita a vaginului. )))Doze si mod de administrare Continutul a 1-2 pliculete unidoza se dizolva intr-un litru de apa calda si se utilizeaza pentru spalaturi vaginale. Spalaturile se fac o data pe zi. Pentru igiena intima obisnuita se foloseste cel mult de 2 ori pe saptamana.)))Masuri de precautie A se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala si caldura, in ambalajul original. A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A nu se lasa la indemana copiilor.Ambalaj: cutie cu 10 plicuri unidoza a 2,4 g pulbere. Notificare M.S.: nr. 4293 / 28.11.2007 Importat de S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, tel. 311.32.19; 311.32.21; fax 311.32.58, Bucuresti, Romania. Produs de Pharco Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente