CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fem 7, transdermic




Compozitie - Fem 7, transdermic
Estradiol 1,5 mg (corespunde unei rate de eliberare de 50 g/24 ore).

Actiune terapeutica - Fem 7, transdermic
Substitutia transdermica cu estrogeni combate tulburarile datorate deficientei de estrogeni induse de scaderea estradiolului ovarian, ca de ex. valuri de caldura, transpiratii, osteoporoza. Estrogenul exogen va scade alipoproteinele cu densitate joasa cu risc aterogen (LDL) si va creste lipoproteinele cu densitate inalta (HDL) la femeile in perioada de postmenopauza.

Indicatii - Fem 7, transdermic
Ameliorarea simptomelor de menopauza. Prevenirea si tratamentul osteoporozei la femeile considerate cu risc de fracturi.

Contraindicatii - Fem 7, transdermic
Sarcina, perioada de lactatie, neoplasm estrogeno-dependent, cancer mamar. Hemoragii genitale patologice nediagnosticate, afectiuni renale severe, boli hepatice acute sau cronice sau in antecedente, afectiuni hepatice la pacientii la care testele hepatice nu s-au normalizat. Sindromul Rotor sau sindromul Dubin-Johnson.

Reactii adverse - Fem 7, transdermic
sistemice sunt similare cu cele date de alti plasturi transdermici cu estrogeni

Estradiol 1,5 mg (corespunde unei rate de eliberare de 50 g/24 ore). Substitutia transdermica cu estrogeni combate tulburarile datorate deficientei de estrogeni induse de scaderea estradiolului ovarian, ca de ex. valuri de caldura, transpiratii, osteoporoza. Estrogenul exogen va scade alipoproteinele cu densitate joasa cu risc aterogen (LDL) si va creste lipoproteinele cu densitate inalta (HDL) la femeile in perioada de postmenopauza. ))) Indicatii Ameliorarea simptomelor de menopauza. Prevenirea si tratamentul osteoporozei la femeile considerate cu risc de fracturi. )))Contraindicatii Sarcina, perioada de lactatie, neoplasm estrogeno-dependent, cancer mamar. Hemoragii genitale patologice nediagnosticate, afectiuni renale severe, boli hepatice acute sau cronice sau in antecedente, afectiuni hepatice la pacientii la care testele hepatice nu s-au normalizat. Sindromul Rotor sau sindromul Dubin-Johnson. sistemice sunt similare cu cele date de alti plasturi transdermici cu estrogeni
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente