CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Farmacod, comprimate




Compozitie - Farmacod, comprimate
Comprimate continand 15 mg fosfat de codeina, flacon cu 20 de comprimate.

Indicatii - Farmacod, comprimate
Opioid cu proprietati antitusive (prin actiune centrala), analgezice de medie intensitate si antidiaretice. Tuse iritativa neproductiva, dureri de intensitate moderata, diaree acuta, tuse uscata si umeda, pulmonara si extrapulmonara.

Contraindicatii - Farmacod, comprimate
Alergie sau intoleranta la codeina, insuficienta respiratorie marcata; nu este recomandabila la copii sub 5 ani. Insuficienta cardiaca, renala, hepatica, insuficienta renala avansata, insuficenta respiratorie evidenta.

Mod de administrare - Farmacod, comprimate
Adulti: Cate un comprimat de 3-4 ori pe zi, copii ( mai mari de 5 ani) - 0,2-0,3 mg/kilocorp la fiecare 6-8 ore.

Reactii adverse - Farmacod, comprimate
Uneori constipatie, greata , ameteli, disforie, somnolenta, dozele mari deprima respiratia, iar la copiii mici poate provoca convulsii.

Precautii - Farmacod, comprimate
Se prescrie cu prudenta la pacientii cu astm bronsic si emfizem pulmonar, precautii la soferi, piloti, muncitori la inaltime.

Comprimate continand 15 mg fosfat de codeina, flacon cu 20 de comprimate. Opioid cu proprietati antitusive (prin actiune centrala), analgezice de medie intensitate si antidiaretice. Tuse iritativa neproductiva, dureri de intensitate moderata, diaree acuta, tuse uscata si umeda, pulmonara si extrapulmonara. )))Contraindicatii Alergie sau intoleranta la codeina, insuficienta respiratorie marcata; nu este recomandabila la copii sub 5 ani. Insuficienta cardiaca, renala, hepatica, insuficienta renala avansata, insuficenta respiratorie evidenta. )))Mod de administrare Adulti: Cate un comprimat de 3-4 ori pe zi, copii ( mai mari de 5 ani) - 0,2-0,3 mg/kilocorp la fiecare 6-8 ore. Uneori constipatie, greata , ameteli, disforie, somnolenta, dozele mari deprima respiratia, iar la copiii mici poate provoca convulsii. )))Precautii Se prescrie cu prudenta la pacientii cu astm bronsic si emfizem pulmonar, precautii la soferi, piloti, muncitori la inaltime.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente