CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Faringosept, comprimate




Compozitie - Faringosept, comprimate
1 comprimat contine 10 mg ambazona.

Actiune terapeutica - Faringosept, comprimate
Antiseptic activ in special fata de streptococi (hemolitic, viridans), pneumococ,agenti patogeni care au un rol important in declansarea infectiilor cavitatii bucale si a cailor respiratorii superioare. Fata de stafilococ, produsul are o actiune moderata.

Indicatii - Faringosept, comprimate
Profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute cu poarta de intrare sau localizare buco-faringiana: gingivite, stomatite, faringite, dupa amigdalectomie si extractii dentare.

Mod de administrare - Faringosept, comprimate
3-5 comprimate pe zi, timp de 3-4 zile. Comprimatele se lasa sa se dizolvelent in gura, imediat dupa masa, dupa care pacientul nu trebuie sa consume nimic timp de 2-3 ore.

Contraindicatii - Faringosept, comprimate
Nu se administreaza la copiii sub 2 ani si la persoanele cu alergie la ambazona.

Precautii - Faringosept, comprimate
Comprimatele nu se administreaza pe cale generala, adica nu se inghit, ci se lasa sa se dizolve lent in gura.

Sarcina si alaptare - Faringosept, comprimate
Se administreaza cu precautie in sarcina si alaptare.

Reactii adverse - Faringosept, comprimate
Iritatie usoara a mucoasei bucale (in cazul administrarii prea frecvente).

- Faringosept, comprimate


1 comprimat contine 10 mg ambazona. Antiseptic activ in special fata de streptococi (hemolitic, viridans), pneumococ,agenti patogeni care au un rol important in declansarea infectiilor cavitatii bucale si a cailor respiratorii superioare. Fata de stafilococ, produsul are o actiune moderata. ))) Indicatii Profilactic si adjuvant in tratamentul infectiilor acute cu poarta de intrare sau localizare buco-faringiana: gingivite, stomatite, faringite, dupa amigdalectomie si extractii dentare. ))) Mod de administrare 3-5 comprimate pe zi, timp de 3-4 zile. Comprimatele se lasa sa se dizolvelent in gura, imediat dupa masa, dupa care pacientul nu trebuie sa consume nimic timp de 2-3 ore. ))) Contraindicatii Nu se administreaza la copiii sub 2 ani si la persoanele cu alergie la ambazona. )))Precautii Comprimatele nu se administreaza pe cale generala, adica nu se inghit, ci se lasa sa se dizolve lent in gura. )))Sarcina si alaptare Se administreaza cu precautie in sarcina si alaptare. Iritatie usoara a mucoasei bucale (in cazul administrarii prea frecvente). )))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente