CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Fabrazyme, pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila
Forma de prezentare - Fabrazyme, pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila
Pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila 35 mg; ct. × 1, 5 sau 10 fl.

Indicatii - Fabrazyme, pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila
Terapia de substitutie enzimatica pe termen lung la pacienti cu diagnostic confirmat de boala Fabry (deficienta de alfa-galactozidaza A).

Dozaj si mod de administrare - Fabrazyme, pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila
Tratamentul cu AGalsidasa trebuie supravegheat de un medic cu experienta in terapia bolnavilor cu boala Fabry sau alte boli metabolice ereditare. Agalsidasa se administreaza in doza de 0,2 mg/kg, la fiecare doua saptamani, prin perfuzie intravenoasa in interval de 40 min (se dilueaza volumul total de concentrat Replagal necesar in 100 ml sol. perf. de clorura de sodiu 0,9%).

Contraindicatii - Fabrazyme, pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila
Hipersensibilitate.

Atentionari - Fabrazyme, pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila
Interactiuni medicamentoase: Agalsidasa nu trebuie administrata impreuna cu clorochina, amiodarona sau gentamicina, intrucat aceste substante prezinta potentialul de a inhiba activitatea alfa-galactozidazei intracelulare. Prudenta in sarcina si alaptare.

Reactii adverse - Fabrazyme, pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila
Mai frecvente: reactii la perfuzie, frisoane si inrosirea fetei, cefalee, dispnee, dureri abdominale, greata, dureri toracice.

)))Forma de prezentare Pulbere pentru concentratie pentru solutie perfuzabila 35 mg; ct. × 1, 5 sau 10 fl. Terapia de substitutie enzimatica pe termen lung la pacienti cu diagnostic confirmat de boala Fabry (deficienta de alfa-galactozidaza A). )))Dozaj si mod de administrare Tratamentul cu AGalsidasa trebuie supravegheat de un medic cu experienta in terapia bolnavilor cu boala Fabry sau alte boli metabolice ereditare. Agalsidasa se administreaza in doza de 0,2 mg/kg, la fiecare doua saptamani, prin perfuzie intravenoasa in interval de 40 min (se dilueaza volumul total de concentrat Replagal necesar in 100 ml sol. perf. de clorura de sodiu 0,9%). )))Contraindicatii Hipersensibilitate. )))Atentionari Interactiuni medicamentoase: Agalsidasa nu trebuie administrata impreuna cu clorochina, amiodarona sau gentamicina, intrucat aceste substante prezinta potentialul de a inhiba activitatea alfa-galactozidazei intracelulare. Prudenta in sarcina si alaptare. Mai frecvente: reactii la perfuzie, frisoane si inrosirea fetei, cefalee, dispnee, dureri abdominale, greata, dureri toracice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente