CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Expectorante, comprimate




Compozitie - Expectorante, comprimate
Primula officinalis, Inula helenium, Chelidonium majus, Aetheroleum Foeniculi, Aeteroleum Pini montanae.

Actiune terapeutica - Expectorante, comprimate
Principiile active vegetale continute in plantele medicinale si uleiurile esentiale din compozitia produsului actioneaza in afectiunile aparatului respirator. Fluidifica secretia bronsica, favorizeaza expectoratia, calmeaza tusea iritativa atat pe cale centrala, prin deprimarea centrului tusei, cat si pe cale neurovegetativa, determinand relaxarea musculaturii netede din peretele traheobronsic. Datorita uleiurilor volatile, are actiune antiseptica la nivelul cailor respiratorii si imbunatateste ventilatia pulmonara.

Indicatii - Expectorante, comprimate
Tusea din afectiunile acute sau cronice ale aparatului respirator, in special in faza de coctiune, raceli, stari post gripale.

Contraindicatii - Expectorante, comprimate
La persoanele cu afectiuni cardiace aflate sub tratament cu medicatie digitalica, cand determina o scadere a nivelului digitalei in circulatia sanguina. La copiii sensibili, in a 4-a/a 5-a zi de tratament, pot aparea scaune diareice.

Mod de administrare - Expectorante, comprimate
Adulti: 3-4 comprimate pe zi, timp de 3-14 zile; copii intre 5-12 ani: jumatate din doza adultului timp de 3-7 zile.

Primula officinalis, Inula helenium, Chelidonium majus, Aetheroleum Foeniculi, Aeteroleum Pini montanae. Principiile active vegetale continute in plantele medicinale si uleiurile esentiale din compozitia produsului actioneaza in afectiunile aparatului respirator. Fluidifica secretia bronsica, favorizeaza expectoratia, calmeaza tusea iritativa atat pe cale centrala, prin deprimarea centrului tusei, cat si pe cale neurovegetativa, determinand relaxarea musculaturii netede din peretele traheobronsic. Datorita uleiurilor volatile, are actiune antiseptica la nivelul cailor respiratorii si imbunatateste ventilatia pulmonara. ))) Indicatii Tusea din afectiunile acute sau cronice ale aparatului respirator, in special in faza de coctiune, raceli, stari post gripale. )))Contraindicatii La persoanele cu afectiuni cardiace aflate sub tratament cu medicatie digitalica, cand determina o scadere a nivelului digitalei in circulatia sanguina. La copiii sensibili, in a 4-a/a 5-a zi de tratament, pot aparea scaune diareice. )))Mod de administrare Adulti: 3-4 comprimate pe zi, timp de 3-14 zile; copii intre 5-12 ani: jumatate din doza adultului timp de 3-7 zile.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente