CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Eurespal, sirop




Compozitie - Eurespal, sirop
100 ml sirop contin clorhidrat de fenspirida 0,2 g si excipienti: aroma de miere, extract natural condesat de licviritia, tinctura de vanilie, glicerina, orange Yellow (E 110), p-Hidroxibenzoat de metil, p-Hidroxibenzoat de propil, zaharina, zahar, sorbat de potasiu, apa purificata.

Indicatii - Eurespal, sirop
Tratamentul simptomelor (tuse si expectoratie) aparute in cursul bronhopneumopatiilor. Nota: acest tratament nu trebuie sa intarzie decizia de instituire a tratamentului antibiotic.

Contraindicatii - Eurespal, sirop
Alergie cunoscuta la fenspirida sau la oricare dintre excipienti

Reactii adverse - Eurespal, sirop
In timpul tratamentului cu Eurespal pot sa apara: - tulburari gastrointestinale (greata, gastralgii) somnolenta - rareori, tahicardie moderata care dispare la reducerea dozei - posibile reactii de hipersensibilitate

Mod de administrare - Eurespal, sirop
Adulti: Doza uzuala este de 3-6 linguri (45-90 ml sirop) Eurespal (90-180 mg clorhidrat de fenspirida) pe zi. Sugari si copii: Doza uzuala este de 4 mg clorhidrat de fenspirida/ kg pe zi: - sub 10 kg: 2-4 lingurite (10-20 ml sirop) Eurespal (20-40 mg clorhidrat de fenspirida) pe zi. - peste 10 kg: 2-4 linguri (30-60 ml sirop) Eurespal (60-120 mg clorhidrat de fenspirida) pe zi.

Sarcina si alaptarea - Eurespal, sirop
Nu se recomanda folosirea Eurespal in timpul sarcinii si alaptarii. Daca apare o sarcina in timpul tratamentului cu Eurespal,singura masura este intreruperea tratamentului si instituirea unui alt tratament la recomandarea medicului. Daca sunteti insarcinata sau alaptati cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua medicamentul.

Forma de prezentare - Eurespal, sirop
Cutie cu un flacon a 150 ml sirop.

100 ml sirop contin clorhidrat de fenspirida 0,2 g si excipienti: aroma de miere, extract natural condesat de licviritia, tinctura de vanilie, glicerina, orange Yellow (E 110), p-Hidroxibenzoat de metil, p-Hidroxibenzoat de propil, zaharina, zahar, sorbat de potasiu, apa purificata. Tratamentul simptomelor (tuse si expectoratie) aparute in cursul bronhopneumopatiilor. Nota: acest tratament nu trebuie sa intarzie decizia de instituire a tratamentului antibiotic. )))Contraindicatii Alergie cunoscuta la fenspirida sau la oricare dintre excipienti In timpul tratamentului cu Eurespal pot sa apara: - tulburari gastrointestinale (greata, gastralgii) somnolenta - rareori, tahicardie moderata care dispare la reducerea dozei - posibile reactii de hipersensibilitate )))Mod de administrare Adulti: Doza uzuala este de 3-6 linguri (45-90 ml sirop) Eurespal (90-180 mg clorhidrat de fenspirida) pe zi. Sugari si copii: Doza uzuala este de 4 mg clorhidrat de fenspirida/ kg pe zi: - sub 10 kg: 2-4 lingurite (10-20 ml sirop) Eurespal (20-40 mg clorhidrat de fenspirida) pe zi. - peste 10 kg: 2-4 linguri (30-60 ml sirop) Eurespal (60-120 mg clorhidrat de fenspirida) pe zi. )))Sarcina si alaptarea Nu se recomanda folosirea Eurespal in timpul sarcinii si alaptarii. Daca apare o sarcina in timpul tratamentului cu Eurespal,singura masura este intreruperea tratamentului si instituirea unui alt tratament la recomandarea medicului. Daca sunteti insarcinata sau alaptati cereti sfatul medicului dumneavoastra inainte de a lua medicamentul. )))Forma de prezentare Cutie cu un flacon a 150 ml sirop.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente