CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Eurespal, comprimate




Indicatii - Eurespal, comprimate
Bronsita cronica cu sau fara insuficienta respiratorie; simptome respiratorii sau ORL ale reactiilor alergice; rinite alergice sezoniere oi perene; tratament de intretinere in astmul bronoic necomplicat sau complicat.

Dozare si mod de administrare - Eurespal, comprimate
Adulti: doza uzuala recomandata este 160 mg fenspirida pe zi, inainte de mese (dimineata oi seara). Daca este nevoie de creoterea efectului oi/sau in afectiunile acute, doza recomandata este de 240 mg fenspirida pe zi (dimineata, la pranz si seara). Copii: la copii se recomanda sa se administreze sirop; intre 0-24 luni sau o greutate de pana la 10 kg: 4 mg/kg corp zilnic, adica 2-4 lingurite de sirop (sau 10-20 ml) adaugate la un biberon. Peste 24 luni sau o greutate de peste 10 kg: 2-4 linguri de sirop (sau 30-60 ml) zilnic, inainte de mese.

Contraindicatii - Eurespal, comprimate
Nu se cunosc.

Atentionari si precautii speciale - Eurespal, comprimate
Nu este recomandata administrarea fenspiridei in timpul sarcinii sau alaptarii. Fenspirida poate influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje, datorita posibilitatii aparitiei somnolentei.

Reactii adverse - Eurespal, comprimate
Sunt posibile tulburari gastrointestinale (greata, varsaturi, epigastralgii), somnolenta. Rar poate sa apara tahicardie moderata, care dispare la reducerea dozelor.

Bronsita cronica cu sau fara insuficienta respiratorie; simptome respiratorii sau ORL ale reactiilor alergice; rinite alergice sezoniere oi perene; tratament de intretinere in astmul bronoic necomplicat sau complicat. )))Dozare si mod de administrare Adulti: doza uzuala recomandata este 160 mg fenspirida pe zi, inainte de mese (dimineata oi seara). Daca este nevoie de creoterea efectului oi/sau in afectiunile acute, doza recomandata este de 240 mg fenspirida pe zi (dimineata, la pranz si seara). Copii: la copii se recomanda sa se administreze sirop; intre 0-24 luni sau o greutate de pana la 10 kg: 4 mg/kg corp zilnic, adica 2-4 lingurite de sirop (sau 10-20 ml) adaugate la un biberon. Peste 24 luni sau o greutate de peste 10 kg: 2-4 linguri de sirop (sau 30-60 ml) zilnic, inainte de mese. )))Contraindicatii Nu se cunosc. )))Atentionari si precautii speciale Nu este recomandata administrarea fenspiridei in timpul sarcinii sau alaptarii. Fenspirida poate influenta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje, datorita posibilitatii aparitiei somnolentei. Sunt posibile tulburari gastrointestinale (greata, varsaturi, epigastralgii), somnolenta. Rar poate sa apara tahicardie moderata, care dispare la reducerea dozelor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente