CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Eucarbon, comprimate




Indicatii terapeutice - Eucarbon, comprimate
Tratamentul de scurta durata al constipatiei ocazionale, adjuvant in tratamentul tranzitului intestinal incetinit, meteorismului, flatulentei, hemoroizilor.

Doze si mod de administrare - Eucarbon, comprimate
Adulti si copii de peste 15 ani: doza recomandata este de 1-2 comprimate de 1-3 ori pe zi, administrate cu mult lichid, in timpul mesei sau dupa masa.

Contraindicatii - Eucarbon, comprimate
Boli intestinale inflamatorii, cancer colorectal, sangerari rectale nediagnosticate, obstructie intestinala. Dureri abdominale de cauze nedeterminate, suspiciune de ulcer gastric sau duodenal. Constipatie cronica. Stare de deshidratare cu depletie electrolitica sau tulburari ale echilibrului acido-bazic. Copii sub 10 ani.

(((terapeutice Tratamentul de scurta durata al constipatiei ocazionale, adjuvant in tratamentul tranzitului intestinal incetinit, meteorismului, flatulentei, hemoroizilor. )))Doze si mod de administrare Adulti si copii de peste 15 ani: doza recomandata este de 1-2 comprimate de 1-3 ori pe zi, administrate cu mult lichid, in timpul mesei sau dupa masa. )))Contraindicatii Boli intestinale inflamatorii, cancer colorectal, sangerari rectale nediagnosticate, obstructie intestinala. Dureri abdominale de cauze nedeterminate, suspiciune de ulcer gastric sau duodenal. Constipatie cronica. Stare de deshidratare cu depletie electrolitica sau tulburari ale echilibrului acido-bazic. Copii sub 10 ani.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente