CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Estrotest, solutie injectabila




Compozitie - Estrotest, solutie injectabila
Fiole a 1 ml solutie apoasa injectabila continand testosteron fenilpropionat 100 mg si estradiol undecilat 6 mg.

Actiune terapeutica - Estrotest, solutie injectabila
Asociatie de androgen si estrogen in proportie judicioasa; inhiba secretia hipofizara de hormoni gonadotropi si asigura reglarea fiziologica a echilibrului hormonal perturbat in menopauza, atenuand tulburarile vasomotorii si psihice; stimuleaza anabolismul proteic al tesutului osos; are efect prelungit.

Indicatii - Estrotest, solutie injectabila
Tulburari de menopauza la femeie (care nu cedeaza la estrogenii singuri) si la barbat; tulburari consecutive castrarii, mai ales forme psihastenice sau cu tendinta depresiva; osteoporoza, fracturi la varstnici.

Mod de administrare - Estrotest, solutie injectabila
Intramuscular profund, o fiola la 2-4 saptamani.

Contraindicatii - Estrotest, solutie injectabila
Carcinom de prostata, carcinom de san la barbat, carcinom de san la femeie in premenopauza, cancere genitale la femei, endometrioza (se face control mamar si uterin sistematic), sarcina; dislipemie; insuficienta hepatica, icter familial, tromboflebita, anemie falciforma, otoscleroza, alergie specifica; prudenta in epilepsie, migrena, astm, boli cardiace si renale (favorizeaza retentia hidrosalina); prudenta in asocierea cu anticoagulante cumarinice (risc de accidente hemoragice) si cu antidiabetice (modificarea tolerantei la glucoza). Testosteronul continut figureaza pe lista substantelor dopante (interzise la sportivi).

Reactii adverse - Estrotest, solutie injectabila
Stimulare androgenica si estrogenica excesiva: fenomene de virilizare (se suplimenteaza estrogenul), stimularea endometrului si a glandelor mamare (se suplimenteaza testosteronul); crestere in greutate, edeme, icter colestatic, alopecie, hipercalcemie, greata, voma, diaree, cefalee, tumefactia sanilor, marirea libidoului, vertij, cloasma, eruptii cutanate, sangerari uterine, amenoree, depresie mintala.

Fiole a 1 ml solutie apoasa injectabila continand testosteron fenilpropionat 100 mg si estradiol undecilat 6 mg. Asociatie de androgen si estrogen in proportie judicioasa; inhiba secretia hipofizara de hormoni gonadotropi si asigura reglarea fiziologica a echilibrului hormonal perturbat in menopauza, atenuand tulburarile vasomotorii si psihice; stimuleaza anabolismul proteic al tesutului osos; are efect prelungit. Tulburari de menopauza la femeie (care nu cedeaza la estrogenii singuri) si la barbat; tulburari consecutive castrarii, mai ales forme psihastenice sau cu tendinta depresiva; osteoporoza, fracturi la varstnici. ))) Mod de administrare Intramuscular profund, o fiola la 2-4 saptamani. ))) Contraindicatii Carcinom de prostata, carcinom de san la barbat, carcinom de san la femeie in premenopauza, cancere genitale la femei, endometrioza (se face control mamar si uterin sistematic), sarcina; dislipemie; insuficienta hepatica, icter familial, tromboflebita, anemie falciforma, otoscleroza, alergie specifica; prudenta in epilepsie, migrena, astm, boli cardiace si renale (favorizeaza retentia hidrosalina); prudenta in asocierea cu anticoagulante cumarinice (risc de accidente hemoragice) si cu antidiabetice (modificarea tolerantei la glucoza). Testosteronul continut figureaza pe lista substantelor dopante (interzise la sportivi). Stimulare androgenica si estrogenica excesiva: fenomene de virilizare (se suplimenteaza estrogenul), stimularea endometrului si a glandelor mamare (se suplimenteaza testosteronul); crestere in greutate, edeme, icter colestatic, alopecie, hipercalcemie, greata, voma, diaree, cefalee, tumefactia sanilor, marirea libidoului, vertij, cloasma, eruptii cutanate, sangerari uterine, amenoree, depresie mintala.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente