CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Estrolent, fiole
Compozitie - Estrolent, fiole
Fiole a 1 ml solutie uleioasa injectabila continand estradiol undecilat 25 mg .

Actiune terapeutica - Estrolent, fiole
Ester al estradiolului, are proprietati asemanatoare, dar efectul este mai constant si de lunga durata.

Indicatii - Estrolent, fiole
Hipogenitalism, sterilitate la femeie, dismenoree functional, cancer la prostata.

Precautii - Estrolent, fiole
Aceleasi ca pentru etinilestradiol, dar este mai bine suportat; dozele mari, folosite in cancerul de prostata, provoaca ginecomastie, tulburari de libidou si de potenta.

Reactii adverse - Estrolent, fiole
Aceleasi ca pentru etinilestradiol, dar este mai bine suportat; dozele mari, folosite in cancerul de prostata, provoaca ginecomastie, tulburari de libidou si de potenta.

Mod de administrare - Estrolent, fiole
Hipogenitalism, sterilitate la femeie, dismenoree functionala: intramuscular profund cate 1/2-1 fiola (12,5-25 mg) la sfarsitul menstruatiei si in ziua a 16-a (de cand se administreaza si un progestativ); Cancer la prostata (inoperabil, metastazat sau recidivant): 4 fiole o data (100 mg) la fiecare 2- 3 saptamani.

Fiole a 1 ml solutie uleioasa injectabila continand estradiol undecilat 25 mg . Ester al estradiolului, are proprietati asemanatoare, dar efectul este mai constant si de lunga durata. ))) Indicatii Hipogenitalism, sterilitate la femeie, dismenoree functional, cancer la prostata. )))Precautii Aceleasi ca pentru etinilestradiol, dar este mai bine suportat; dozele mari, folosite in cancerul de prostata, provoaca ginecomastie, tulburari de libidou si de potenta. Aceleasi ca pentru etinilestradiol, dar este mai bine suportat; dozele mari, folosite in cancerul de prostata, provoaca ginecomastie, tulburari de libidou si de potenta. )))Mod de administrare Hipogenitalism, sterilitate la femeie, dismenoree functionala: intramuscular profund cate 1/2-1 fiola (12,5-25 mg) la sfarsitul menstruatiei si in ziua a 16-a (de cand se administreaza si un progestativ); Cancer la prostata (inoperabil, metastazat sau recidivant): 4 fiole o data (100 mg) la fiecare 2- 3 saptamani.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente