CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Estradiol, solutie injectabila




Compozitie - Estradiol, solutie injectabila
Fiole a 1 ml solutie uleioasa injectabila continand estradiol 2,5 mg sau 25 000 u.i.

Actiune terapeutica - Estradiol, solutie injectabila
Hormon estrogen natural, favorizeaza dezvoltarea aparatului genital feminin si, in doze mari, inhiba functia hipofizei; intensitatea actiunii este relativ slaba.

Indicatii - Estradiol, solutie injectabila
Amenoree primara sau secundara: injectii intramusculare profunde, 1-2 fiole (2,5-5 mg) de 2-3 ori/saptamana (din ziua a 16-a a ciclului completare cu un progestativ); endometrita post-partum si post-abortum: 3-5 injectii a 5 mg (2 fiole), cate una zilnic sau la 2 zile.

Mod de administrare - Estradiol, solutie injectabila
Amenoree primara sau secundara: injectii intramusculare profunde, 1-2 fiole (2,5-5 mg) de 2-3 ori/saptamana (din ziua a 16-a a ciclului completare cu un progestativ); Endometrita post-partum si post-abortum: 3-5 injectii a 5 mg (2 fiole), cate una zilnic sau la 2 zile.

Precautii - Estradiol, solutie injectabila
Vezi Etinilestradiol, dar este mai bine suportat.

Reactii adverse - Estradiol, solutie injectabila
Vezi Etinilestradiol, dar este mai bine suportat.

Fiole a 1 ml solutie uleioasa injectabila continand estradiol 2,5 mg sau 25 000 u.i. Hormon estrogen natural, favorizeaza dezvoltarea aparatului genital feminin si, in doze mari, inhiba functia hipofizei; intensitatea actiunii este relativ slaba. Amenoree primara sau secundara: injectii intramusculare profunde, 1-2 fiole (2,5-5 mg) de 2-3 ori/saptamana (din ziua a 16-a a ciclului completare cu un progestativ); endometrita post-partum si post-abortum: 3-5 injectii a 5 mg (2 fiole), cate una zilnic sau la 2 zile. ))) Mod de administrare Amenoree primara sau secundara: injectii intramusculare profunde, 1-2 fiole (2,5-5 mg) de 2-3 ori/saptamana (din ziua a 16-a a ciclului completare cu un progestativ); Endometrita post-partum si post-abortum: 3-5 injectii a 5 mg (2 fiole), cate una zilnic sau la 2 zile. ))) Precautii Vezi Etinilestradiol, dar este mai bine suportat. Vezi Etinilestradiol, dar este mai bine suportat.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente