CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Eryfluid, solutie externa




Compozitie - Eryfluid, solutie externa
Eritromicina (baza) 4 g. Excipienti q.s.p. 100 ml. Solutie 4% de eritromicina, uz extern. Flacon de 100 ml: 66 ml alcool etilic 95 pe flacon. Flacon de 30 ml: 19,8 ml alcool etilic 95 pe flacon.

Indicatii - Eryfluid, solutie externa
Tratamentul acneei (in particular al formelor inflamatorii, papulo-pustuloase).

Mod de administrare - Eryfluid, solutie externa
Urmati indicatiile medicului curant. In general, una sau doua aplicatii zilnic. Aplicati Eryfluid, fara sa frecati, cu ajutorul unei bucati de vata, pe pielea curatata in prealabil si uscata. Spalati mainile dupa folosire.

Contraindicatii - Eryfluid, solutie externa
Alergie la eritromicina sau la familia macrolidelor si a compusilor inruditi.

Precautii - Eryfluid, solutie externa
Eryfluid este destinat uzului extern. A se evita contactul cu mucoasele si cu zonele sensibile: regiunea subclaviculara, gatul, conturul ochilor (excipient alcoolic). Daca acest contact s-a produs, clatiti cu apa.

Reactii adverse - Eryfluid, solutie externa
Reactii cutanate si alergice: iritatii, prurit, eritem. Senzatia de uscaciune a pielii, la inceputul tratamentului.

- Eryfluid, solutie externa


Eritromicina (baza) 4 g. Excipienti q.s.p. 100 ml. Solutie 4% de eritromicina, uz extern. Flacon de 100 ml: 66 ml alcool etilic 95 pe flacon. Flacon de 30 ml: 19,8 ml alcool etilic 95 pe flacon. Tratamentul acneei (in particular al formelor inflamatorii, papulo-pustuloase). ))) Mod de administrare Urmati indicatiile medicului curant. In general, una sau doua aplicatii zilnic. Aplicati Eryfluid, fara sa frecati, cu ajutorul unei bucati de vata, pe pielea curatata in prealabil si uscata. Spalati mainile dupa folosire. ))) Contraindicatii Alergie la eritromicina sau la familia macrolidelor si a compusilor inruditi. )))Precautii Eryfluid este destinat uzului extern. A se evita contactul cu mucoasele si cu zonele sensibile: regiunea subclaviculara, gatul, conturul ochilor (excipient alcoolic). Daca acest contact s-a produs, clatiti cu apa. Reactii cutanate si alergice: iritatii, prurit, eritem. Senzatia de uscaciune a pielii, la inceputul tratamentului. )))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente