CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Eritromicina etilsuccinat, pulbere suspandabila




Compozitie - Eritromicina etilsuccinat, pulbere suspandabila
Pulbere suspendabila pentru uz oral, la copii, continand eritromicina etilsuccinat 2,4 g corespunzator la eritromicina 2 g si excipient pana la 25 g.

Actiune terapeutica - Eritromicina etilsuccinat, pulbere suspandabila
Preparat pentru uz pediatric, are proprietati similare cu Propionil eritromicina (vezi).

Indicatii - Eritromicina etilsuccinat, pulbere suspandabila
Aceleasi ca la Propionil eritromicina; este indicata pentru tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la eritromicina, la copii.

Mod de administrare - Eritromicina etilsuccinat, pulbere suspandabila
Oral, 30-50 mg eritromicina/kilocorp si zi, fractionat in 3-4 prize (la mese); Dozele de suspensie recomandate sunt de 1 lingurita pentru fiecare 5 kg, la sugari si 1/2-1 lingurita de 3-4 ori/zi, la copii (pana la 12 ani). Suspensia se prepara adaugand in flacon apa fiarta si racita, pana la semnul de pe eticheta (care indica 60 ml), dupa care se agita 1-2 minute; o lingurita (sau o menzura a 5 ml) suspensie contine 200 mg eritromicina; suspensia se tine la rece, cel mult 4 zile.

Contraindicatii - Eritromicina etilsuccinat, pulbere suspandabila
Aceleasi ca pentru Propionil eritromicina.

Reactii adverse - Eritromicina etilsuccinat, pulbere suspandabila
Aceleasi ca pentru Propionil eritromicina.

Pulbere suspendabila pentru uz oral, la copii, continand eritromicina etilsuccinat 2,4 g corespunzator la eritromicina 2 g si excipient pana la 25 g. Preparat pentru uz pediatric, are proprietati similare cu Propionil eritromicina (vezi). Aceleasi ca la Propionil eritromicina; este indicata pentru tratamentul infectiilor cu germeni sensibili la eritromicina, la copii. ))) Mod de administrare Oral, 30-50 mg eritromicina/kilocorp si zi, fractionat in 3-4 prize (la mese); Dozele de suspensie recomandate sunt de 1 lingurita pentru fiecare 5 kg, la sugari si 1/2-1 lingurita de 3-4 ori/zi, la copii (pana la 12 ani). Suspensia se prepara adaugand in flacon apa fiarta si racita, pana la semnul de pe eticheta (care indica 60 ml), dupa care se agita 1-2 minute; o lingurita (sau o menzura a 5 ml) suspensie contine 200 mg eritromicina; suspensia se tine la rece, cel mult 4 zile. ))) Contraindicatii Aceleasi ca pentru Propionil eritromicina. Aceleasi ca pentru Propionil eritromicina.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente