CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Eritroacnol, unguent
Compozitie - Eritroacnol, unguent
Unguent continand, la 100 g, eritromicina 1,2 g si extract de Calendula in propilenglicol 10 g (tub cu 60 g).

Actiune terapeutica - Eritroacnol, unguent
Unguent dermatologic eficace in acnee prin continutul in eritromicina-antibiotic macrolidic activ fata de Propionibacterium acnes: extractul de Calendula asociat actioneaza antiseptic si cicatrizant.

Indicatii - Eritroacnol, unguent
Acnee, mai ales forme medii, cu inflamatie, noduli si pustule.

Mod de administrare - Eritroacnol, unguent
In aplicatii locale, de 2 ori/zi (dupa spalarea si uscarea zonei de piele interesata).

Contraindicatii - Eritroacnol, unguent
Alergia la eritromicina sau alte componente contraindica unguentul; prudenta in timpul sarcinii si alaptarii; se vor pazi ochii; tratamentul se intrerupe in caz de suprainfectii. Nu se asociaza cu medicamente topice iritante sau keratolitice.

Reactii adverse - Eritroacnol, unguent
Uneori fenomene de iritatie locala, cu senzatie de arsura, eritem, uscaciunea pielii, descuamare; rareori suprainfectii cu germeni rezistenti; foarte rar reactii alergice.

Unguent continand, la 100 g, eritromicina 1,2 g si extract de Calendula in propilenglicol 10 g (tub cu 60 g). Unguent dermatologic eficace in acnee prin continutul in eritromicina-antibiotic macrolidic activ fata de Propionibacterium acnes: extractul de Calendula asociat actioneaza antiseptic si cicatrizant. Acnee, mai ales forme medii, cu inflamatie, noduli si pustule. ))) Mod de administrare In aplicatii locale, de 2 ori/zi (dupa spalarea si uscarea zonei de piele interesata). ))) Contraindicatii Alergia la eritromicina sau alte componente contraindica unguentul; prudenta in timpul sarcinii si alaptarii; se vor pazi ochii; tratamentul se intrerupe in caz de suprainfectii. Nu se asociaza cu medicamente topice iritante sau keratolitice. Uneori fenomene de iritatie locala, cu senzatie de arsura, eritem, uscaciunea pielii, descuamare; rareori suprainfectii cu germeni rezistenti; foarte rar reactii alergice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente