CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ergoceps, solutie interna




Compozitie - Ergoceps, solutie interna
Flacoane cu 20 ml solutie continand 1 mg/ml amestec in parti egale din: metansulfonat de dihidroergocriptina; metansulfonat de dihidroergocornina; metansulfonat de dihidroergocristina din secara cornuta (grupa ergotoxinei).

Actiune terapeutica - Ergoceps, solutie interna
Simpatolitic (vasodilator periferic) scade tensiunea arteriala la hipertensivi.

Indicatii - Ergoceps, solutie interna
Tulburari de circulatie periferica si centrala, hipertensiune arteriala, sindrom de iritatie a simpaticului cervical.

Mod de administrare - Ergoceps, solutie interna
Peroral de 3 ori cate 10-40 picaturi pe zi. Pentru prevenirea tulburarilor digestive, se recomanda ca administrarea orala sa se faca dupa mese.

Reactii adverse - Ergoceps, solutie interna
Foarte rar provoaca ameteli, cefalee, greata, varsaturi, eruptii cutanate, anorexie, crampe abdominale.

Flacoane cu 20 ml solutie continand 1 mg/ml amestec in parti egale din: metansulfonat de dihidroergocriptina; metansulfonat de dihidroergocornina; metansulfonat de dihidroergocristina din secara cornuta (grupa ergotoxinei). Simpatolitic (vasodilator periferic) scade tensiunea arteriala la hipertensivi. Tulburari de circulatie periferica si centrala, hipertensiune arteriala, sindrom de iritatie a simpaticului cervical. ))) Mod de administrare Peroral de 3 ori cate 10-40 picaturi pe zi. Pentru prevenirea tulburarilor digestive, se recomanda ca administrarea orala sa se faca dupa mese. ))) Reactii adverse Foarte rar provoaca ameteli, cefalee, greata, varsaturi, eruptii cutanate, anorexie, crampe abdominale.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente