CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ercefuryl, suspensie




Compozitie - Ercefuryl, suspensie
Ercefuryl 4%: Nifuroxazid 220 mg. Excipienti (aroma de banane etc.) qsp 1 lingurita-masura (5 ml). Ercefuryl capsule 200 mg: Nifuroxazid 200 mg. Excipienti qsp 1 capsula.

Actiune terapeutica - Ercefuryl, suspensie
Farmacodinamica - antibacterian intestinal a carui activitate esentiala este de contact intraluminal. Farmacocinetice - absorbtia este extrem de slaba cand mucoasa intestinala nu este lezata.

Indicatii - Ercefuryl, suspensie
Diaree acuta de origine presupus bacteriana, in absenta fenomenelor invazive. Tratamentul nu se substituie unei rehidratari, daca este necesar. Importanta rehidratarii si calea de administrare (orala, i.v.) trebuie adaptate gradului de diaree, varstei si terenului pacientului.

Mod de administrare - Ercefuryl, suspensie
Ercefuryl 4% - Copii de la 1 la 30 luni 220 mg pana la 660 mg/zi in trei prize, ori 2 sau 3 lingurite-masura, conform varstei. - Copii 3 lingurite-masura/zi in 3 prize. Ercefuryl capsule 200 mg - Adulti: 4 capsule/zi in 4 prize. Tratamentul nu va depasi 7 zile.

Contraindicatii - Ercefuryl, suspensie
Orice antecedent de reactie alergica la derivatele de nitrofuran. Prematuri si nou-nascuti pana la 1 luna.

Precautii - Ercefuryl, suspensie
In caz de diaree infectioasa cu manifestari clinice sugerand un fenomen invaziv, trebuie prevazuta o antibioticoterapie sistemica. Indicatia nu justifica un tratament prelungit.

Sarcina si alaptare - Ercefuryl, suspensie
Studiile teratogene la animal nu permit anticiparea unui efect de malformatie la om.

Reactii adverse - Ercefuryl, suspensie
Posibilitate de reactii alergice.

Ercefuryl 4%: Nifuroxazid 220 mg. Excipienti (aroma de banane etc.) qsp 1 lingurita-masura (5 ml). Ercefuryl capsule 200 mg: Nifuroxazid 200 mg. Excipienti qsp 1 capsula. Farmacodinamica - antibacterian intestinal a carui activitate esentiala este de contact intraluminal. Farmacocinetice - absorbtia este extrem de slaba cand mucoasa intestinala nu este lezata. Diaree acuta de origine presupus bacteriana, in absenta fenomenelor invazive. Tratamentul nu se substituie unei rehidratari, daca este necesar. Importanta rehidratarii si calea de administrare (orala, i.v.) trebuie adaptate gradului de diaree, varstei si terenului pacientului. ))) Mod de administrare Ercefuryl 4% - Copii de la 1 la 30 luni 220 mg pana la 660 mg/zi in trei prize, ori 2 sau 3 lingurite-masura, conform varstei. - Copii 3 lingurite-masura/zi in 3 prize. Ercefuryl capsule 200 mg - Adulti: 4 capsule/zi in 4 prize. Tratamentul nu va depasi 7 zile. ))) Contraindicatii Orice antecedent de reactie alergica la derivatele de nitrofuran. Prematuri si nou-nascuti pana la 1 luna. ))) Precautii In caz de diaree infectioasa cu manifestari clinice sugerand un fenomen invaziv, trebuie prevazuta o antibioticoterapie sistemica. Indicatia nu justifica un tratament prelungit. )))Sarcina si alaptare Studiile teratogene la animal nu permit anticiparea unui efect de malformatie la om. Posibilitate de reactii alergice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente