CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Epirax, drajeuri




Compozitie - Epirax, drajeuri
Fiecare comprimat contine: clordiazepoxid 5 mg; bromura de clidinium 2,5 mg.

Actiune terapeutica - Epirax, drajeuri
Produsul combina efectul anxiolitic al clordiazepoxidului si cel anticolinergical bromurii de clidinium, asigurand o normalizare a functiilor visceromotorii.

Indicatii - Epirax, drajeuri
Ulcer gastric si duodenal, grastroduodenite, hipersecretie si hipermotilitate a tractului digestiv, dispepsie, diskinezie biliara, colon spastic sau iritabil, colite, diaree, spasm si diskinezie ureterala, vezica urinara iritabila, enurezis nocturn, dismenoree.

Mod de administrare - Epirax, drajeuri
3 - 4 comprimate pe zi inaintea meselor si la culcare. La varstnici si debili - initial 1 - 2 comprimate pe zi si se creste gradat pana la doza cea mai eficienta si mai bine tolerata. In dismenoree tratamentul incepe cu 3 - 4 zile inaintea aparitiei menstrei. In enurezisul nocturn - pana la 11 ani - 1 comprimat seara timp de 6 saptamani; - peste 11 ani - 2 comprimate seara timp de 6 saptamani.

Contraindicatii - Epirax, drajeuri
Glaucom, adenom de prostata, staza gastrica, hipomotilitate digestiva.

Reactii adverse - Epirax, drajeuri
Uscaciunea gurii, constipatie, tulburari de mictiune, cresterea presiunii oculare.

Fiecare comprimat contine: clordiazepoxid 5 mg; bromura de clidinium 2,5 mg. Produsul combina efectul anxiolitic al clordiazepoxidului si cel anticolinergical bromurii de clidinium, asigurand o normalizare a functiilor visceromotorii. Ulcer gastric si duodenal, grastroduodenite, hipersecretie si hipermotilitate a tractului digestiv, dispepsie, diskinezie biliara, colon spastic sau iritabil, colite, diaree, spasm si diskinezie ureterala, vezica urinara iritabila, enurezis nocturn, dismenoree. ))) Mod de administrare 3 - 4 comprimate pe zi inaintea meselor si la culcare. La varstnici si debili - initial 1 - 2 comprimate pe zi si se creste gradat pana la doza cea mai eficienta si mai bine tolerata. In dismenoree tratamentul incepe cu 3 - 4 zile inaintea aparitiei menstrei. In enurezisul nocturn - pana la 11 ani - 1 comprimat seara timp de 6 saptamani; - peste 11 ani - 2 comprimate seara timp de 6 saptamani. ))) Contraindicatii Glaucom, adenom de prostata, staza gastrica, hipomotilitate digestiva. Uscaciunea gurii, constipatie, tulburari de mictiune, cresterea presiunii oculare.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente