CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Enemax, solutie externa




Compozitie - Enemax, solutie externa
Solutie hipertona de fosfat de sodiu .

Actiune terapeutica - Enemax, solutie externa
Enemax este un laxativ salin util in constipatie si in evacuarea rapida si eficace a intestinului. Fosfatul de sodiu este foarte slab absorbit din tubul digestiv. Ca urmare, el ramane in lumenul intestinal si retine apa prin presiunea osmotica ce o creeaza. Stimuland astfel peretele intestinal, produce o evacuare apoasa rapida a intestinului. Enemax "induce" golirea colonului, de obicei in 2-5 minute, fara durere sau spasm.

Indicatii - Enemax, solutie externa
Ca laxativ, in tratamentul constipatiei si ori de cate ori efortul de defecatie este contraindicat, de exemplu insuficienta coronariana etc. Pentru "curatirea" intestinului in scopuri diverse: diagnostic (pentru pregatirea in vederea examenului radiologic, examinarii rectale, endoscopiei, proctoscopiei si sigmoidoscopiei, dupa examenele baritate); chirurgical (in pregatirea preoperatorie si ingrijirea postoperatorie); terapeutic (evacuarea intestinului inaintea travaliului, tratamentul fecaloamelor).

Solutie hipertona de fosfat de sodiu . Enemax este un laxativ salin util in constipatie si in evacuarea rapida si eficace a intestinului. Fosfatul de sodiu este foarte slab absorbit din tubul digestiv. Ca urmare, el ramane in lumenul intestinal si retine apa prin presiunea osmotica ce o creeaza. Stimuland astfel peretele intestinal, produce o evacuare apoasa rapida a intestinului. Enemax "induce" golirea colonului, de obicei in 2-5 minute, fara durere sau spasm. Ca laxativ, in tratamentul constipatiei si ori de cate ori efortul de defecatie este contraindicat, de exemplu insuficienta coronariana etc. Pentru "curatirea" intestinului in scopuri diverse: diagnostic (pentru pregatirea in vederea examenului radiologic, examinarii rectale, endoscopiei, proctoscopiei si sigmoidoscopiei, dupa examenele baritate); chirurgical (in pregatirea preoperatorie si ingrijirea postoperatorie); terapeutic (evacuarea intestinului inaintea travaliului, tratamentul fecaloamelor).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente