CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Endobil, fiole
Actiune terapeutica - Endobil, fiole
Mediu de contrast pentru colecistografii si colangiografii in injectii intravenoase sau in perfuzii lente. Substanta este foarte bine tolerata. Se obtine o imagine cu un contrast foarte accentuat. Se elimina rapid si selectiv prin ficat.

Indicatii - Endobil, fiole
Colecistografii si colangiografii.

Mod de administrare - Endobil, fiole
20 ml in majoritatea cazurilor. 30 ml se recomanda cand se cere o opacifiere mai pronuntata la pacientii supraponderali. Perfuzii i.v. se recomanda in cazuri particulare pacientilor cu insuficienta hepatica; pentru o aplicare se foloseste 1 fiola de 100 ml; La copii doza este de 0,5-1 ml/kilocorp. Pentru obtinerea unor rezultate optime, se recomanda cu o zi inainte de examinare sa se consume un meniu adecvat, seara se aplica o clisma pentru evacuare. Endobilul se injecteaza i.v. lent timp de 4-5 minute, pacientul fiind culcat. Durata unei perfuzii este intre 10-60 minute. Durata optima este de 20-30 minute.

Contraindicatii - Endobil, fiole
In cazuri severe de insuficienta hepatica, miocardica, hipertiroidism sever.

Reactii adverse - Endobil, fiole
In unele cazuri s-au semnalat greata si senzatie de caldura.

Mediu de contrast pentru colecistografii si colangiografii in injectii intravenoase sau in perfuzii lente. Substanta este foarte bine tolerata. Se obtine o imagine cu un contrast foarte accentuat. Se elimina rapid si selectiv prin ficat. ))) Indicatii Colecistografii si colangiografii. ))) Mod de administrare 20 ml in majoritatea cazurilor. 30 ml se recomanda cand se cere o opacifiere mai pronuntata la pacientii supraponderali. Perfuzii i.v. se recomanda in cazuri particulare pacientilor cu insuficienta hepatica; pentru o aplicare se foloseste 1 fiola de 100 ml; La copii doza este de 0,5-1 ml/kilocorp. Pentru obtinerea unor rezultate optime, se recomanda cu o zi inainte de examinare sa se consume un meniu adecvat, seara se aplica o clisma pentru evacuare. Endobilul se injecteaza i.v. lent timp de 4-5 minute, pacientul fiind culcat. Durata unei perfuzii este intre 10-60 minute. Durata optima este de 20-30 minute. ))) Contraindicatii In cazuri severe de insuficienta hepatica, miocardica, hipertiroidism sever. In unele cazuri s-au semnalat greata si senzatie de caldura.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente