CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Emovit, comprimate
Actiune terapeutica - Emovit, comprimate
Antidepresiv atipic (diferit de compusii triciclici si cvadriciclici) cu actiune specifica, posedand atat activitate antidepresiva, cat si sedativa. Proprietatile farmacologice sunt asemanatoare imipraminei. Actiunea se instaleaza rapid. Avantajul preparatului este reprezentat de absenta aproape totala a efectelor anticolinergice si simpaticomimetice, putand fi utilizat si de pacientii cu tulburari de mictiune sau cu glaucom. Lipsesc efectele adverse caracteristice antidepresivelor triciclice:uscaciunea gurii, tulburari de acomodare, tulburari ale starii de constienta. Nu determina crestere in greutate.

Indicatii - Emovit, comprimate
Sindroame depresive moderate sau usoare din ciclofrenie, depresii periodice, organice si depresie simptomatica, distimii la varstnici, asociate cu agitatie, psihopatii distimice si stari fobico-depresive si nevroze.

Mod de administrare - Emovit, comprimate
In depresii psihotice: de obicei cate 1 comprimat de 3 ori pe zi sau cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, in timpul meselor. In nevroze: 1-2 comprimate pe zi. Doza maxima pe 24 de ore nu va depasi 8 comprimate (0,4 g).

Contraindicatii - Emovit, comprimate
Se va prescrie cu atentie la copii sub 14 ani.

Reactii adverse - Emovit, comprimate
Sunt posibile tulburari gastro-intestinale (greata, voma, dureri abdominale), care dispar dupa reducerea dozei.

- Emovit, comprimate


Antidepresiv atipic (diferit de compusii triciclici si cvadriciclici) cu actiune specifica, posedand atat activitate antidepresiva, cat si sedativa. Proprietatile farmacologice sunt asemanatoare imipraminei. Actiunea se instaleaza rapid. Avantajul preparatului este reprezentat de absenta aproape totala a efectelor anticolinergice si simpaticomimetice, putand fi utilizat si de pacientii cu tulburari de mictiune sau cu glaucom. Lipsesc efectele adverse caracteristice antidepresivelor triciclice:uscaciunea gurii, tulburari de acomodare, tulburari ale starii de constienta. Nu determina crestere in greutate. ))) Indicatii((( Sindroame depresive moderate sau usoare din ciclofrenie, depresii periodice, organice si depresie simptomatica, distimii la varstnici, asociate cu agitatie, psihopatii distimice si stari fobico-depresive si nevroze. ))) Mod de administrare In depresii psihotice: de obicei cate 1 comprimat de 3 ori pe zi sau cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, in timpul meselor. In nevroze: 1-2 comprimate pe zi. Doza maxima pe 24 de ore nu va depasi 8 comprimate (0,4 g). ))) Contraindicatii Se va prescrie cu atentie la copii sub 14 ani. Sunt posibile tulburari gastro-intestinale (greata, voma, dureri abdominale), care dispar dupa reducerea dozei.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente