CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Emend, capsule




Forma de prezentare - Emend, capsule
Capsule 40 mg, 80 mg, 125 mg; ct. × 1 sau 5 blist. × 1 cps.

Indicatii - Emend, capsule
Prevenirea greturilor si varsaturilor postoperatorii (40 mg), prevenirea senzatiei de greata si varsaturilor acute si tardive asociate terapiei anticanceroase, cu potential emetogen mare sau moderat (80 mg sau 125 mg).

Dozaj si mod de administrare - Emend, capsule
Anterior inducerii anesteziei: o doza unica de 40 mg cu cel mult 3 ore inaintea inducerii anesteziei. Asociat terapiei anticanceroase: timp de 3 zile, in cadrul unei scheme terapeutice care cuprinde un corticosteroid si un antagonist al receptorilor 5 HT3. Doza orala recomandata este de 125 mg in ziua 1, urmata de 80 mg, o data pe zi, in zilele 2 si 3.

Contraindicatii - Emend, capsule
Hipersensibilitate.

Atentionari - Emend, capsule
IH. Asociere cu medicamente metabolizate de CYP3A4.

Reactii adverse - Emend, capsule
Cele mai frecvente: sughit, astenie/fatigabilitate, cresterea ALAT, constipatie, cefalee, anorexie.

)))Forma de prezentare Capsule 40 mg, 80 mg, 125 mg; ct. × 1 sau 5 blist. × 1 cps. Prevenirea greturilor si varsaturilor postoperatorii (40 mg), prevenirea senzatiei de greata si varsaturilor acute si tardive asociate terapiei anticanceroase, cu potential emetogen mare sau moderat (80 mg sau 125 mg). )))Dozaj si mod de administrare Anterior inducerii anesteziei: o doza unica de 40 mg cu cel mult 3 ore inaintea inducerii anesteziei. Asociat terapiei anticanceroase: timp de 3 zile, in cadrul unei scheme terapeutice care cuprinde un corticosteroid si un antagonist al receptorilor 5 HT3. Doza orala recomandata este de 125 mg in ziua 1, urmata de 80 mg, o data pe zi, in zilele 2 si 3. )))Contraindicatii Hipersensibilitate. )))Atentionari IH. Asociere cu medicamente metabolizate de CYP3A4. Cele mai frecvente: sughit, astenie/fatigabilitate, cresterea ALAT, constipatie, cefalee, anorexie.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente