CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Egilok, comprimate




Actiune terapeutica - Egilok, comprimate
Exercita mai ales activitate beta-1 blocanta adrenergica, desi la doze mari blocheaza si receptorii beta-2 adrenergici. Nu are efect de stabilizare a membranelor sau actiune simpatomimetica intrinseca. Moderat solubil în lipide. Efectul se instaleaza în 15 min. Nivelele serice maxime în 90 min. T ½: 3-7 h. Are efect cumulativ. Alimentele îi cresc biodisponibilitatea. Efect de prim pasaj hepatic semnificativ. Metabolizat în ficat si excretat în urina.

Indicatii - Egilok, comprimate
Comprimate eliberare prelungita. În tratamentul HTA singur sau împreuna cu alte medicamente. Tratamentul cronic al anginei pectorale. Tratamentul IC de etiologie ischemica, hipertensiva sau cardiomiopatica, stabila, simptomatica (clasa NYHA II sau III). Comprimate, solutie injectabila. HTA (singur sau în combinatie cu alti agenti antihipertensivi, ca de ex. diureticele tiazidice). IMA la pacienti stabili hemodinamic. Angina pectorala.

Exercita mai ales activitate beta-1 blocanta adrenergica, desi la doze mari blocheaza si receptorii beta-2 adrenergici. Nu are efect de stabilizare a membranelor sau actiune simpatomimetica intrinseca. Moderat solubil în lipide. Efectul se instaleaza în 15 min. Nivelele serice maxime în 90 min. T ½: 3-7 h. Are efect cumulativ. Alimentele îi cresc biodisponibilitatea. Efect de prim pasaj hepatic semnificativ. Metabolizat în ficat si excretat în urina. Comprimate eliberare prelungita. În tratamentul HTA singur sau împreuna cu alte medicamente. Tratamentul cronic al anginei pectorale. Tratamentul IC de etiologie ischemica, hipertensiva sau cardiomiopatica, stabila, simptomatica (clasa NYHA II sau III). Comprimate, solutie injectabila. HTA (singur sau în combinatie cu alti agenti antihipertensivi, ca de ex. diureticele tiazidice). IMA la pacienti stabili hemodinamic. Angina pectorala.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente