CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dusodril retard, drajeuri




Compozitie - Dusodril retard, drajeuri
Drajeuri a 100 mg naftidrofuril.

Actiune terapeutica - Dusodril retard, drajeuri
Vasodilatator, eficient in tulburari circulatorii. Prin efectul sau antispastic si musculotrop influenteaza pozitiv utilizarea oxigenului si a glucozei; activeaza succin dehidrogenaza, are actiune antiserotoninica si antibradichininica. Vasodilatatia nu este insotita de reducerea tensiunii arteriale. Forma retard asigura o resorbtie prelungita, conferind nivele sanguine constante timp de cateva ore.

Indicatii - Dusodril retard, drajeuri
In tulburari ale circulatiei periferice si cerebrale, angioneuropatii, boala Raynaud, acrocianoza, acroparestezii, tulburari de memorie si de somn, angiopatii diabetice, acrocianoza.

Mod de administrare - Dusodril retard, drajeuri
Dupa aviz si sub supraveghere medicala. Dozele uzuale: 2-3x1 drajeu pe zi. Durata tratamentului este in functie de diagnostic.

Contraindicatii - Dusodril retard, drajeuri
Este contraindicat in infarctul miocardic recent sau insuficienta cardiaca manifesta.

Reactii adverse - Dusodril retard, drajeuri
Tolerabilitate buna. Nu s-au semnalat efecte secundare remarcabile, generale sau locale. Eventualele eruptii pruriginoase cedeaza prin reducerea dozelor.

Drajeuri a 100 mg naftidrofuril. Vasodilatator, eficient in tulburari circulatorii. Prin efectul sau antispastic si musculotrop influenteaza pozitiv utilizarea oxigenului si a glucozei; activeaza succin dehidrogenaza, are actiune antiserotoninica si antibradichininica. Vasodilatatia nu este insotita de reducerea tensiunii arteriale. Forma retard asigura o resorbtie prelungita, conferind nivele sanguine constante timp de cateva ore. ))) Indicatii In tulburari ale circulatiei periferice si cerebrale, angioneuropatii, boala Raynaud, acrocianoza, acroparestezii, tulburari de memorie si de somn, angiopatii diabetice, acrocianoza. ))) Mod de administrare Dupa aviz si sub supraveghere medicala. Dozele uzuale: 2-3x1 drajeu pe zi. Durata tratamentului este in functie de diagnostic. ))) Contraindicatii Este contraindicat in infarctul miocardic recent sau insuficienta cardiaca manifesta. Tolerabilitate buna. Nu s-au semnalat efecte secundare remarcabile, generale sau locale. Eventualele eruptii pruriginoase cedeaza prin reducerea dozelor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente