CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doxilek, capsule
Compozitie - Doxilek, capsule
O capsula contine 500 mg dobesilat de calciu monohidrat. Dobesilatul de calciu este calciu dihidroxi-2,5-benzenosulfonat.

Actiune terapeutica - Doxilek, capsule
Dobesilatul de calciu are un efect selectiv asupra peretilor capilarelor, amelioreaza permeabilitatea lor si le reduce fragilitatea. De aceea, Doxilek are actiune antiedemica si normalizeaza rezistenta crescuta a peretilor capilarelor.

Indicatii - Doxilek, capsule
Prevenirea si tratamentul retinopatiei (angiopatiei) diabetice; prevenirea si tratamentul leziunilor capilare, aparute datorita circulatiei venoase modificata patologic a membrelor inferioare, asociata cu edem (flebopatie a membrelor inferioare sau asa-numitele simptome pre-varicoase si varicoase).

Mod de administrare - Doxilek, capsule
Doza zilnica uzuala estede 1-2 capsule pe zi administrate in timpul meselor. Capsulele vor fi inghitite intregi, nedesfacute. Durata tratamentului variaza de la o saptamana la mai multe luni, in functie de starea pacientului.

Contraindicatii - Doxilek, capsule
Hipersensibilitate la dobesilatul de calciu.

Precautii - Doxilek, capsule
Doxilek nu va fi administrat in timpul primelor 3 luni de sarcina.

Reactii adverse - Doxilek, capsule
Tulburari gastrointestinale si nervozitate.

O capsula contine 500 mg dobesilat de calciu monohidrat. Dobesilatul de calciu este calciu dihidroxi-2,5-benzenosulfonat. Dobesilatul de calciu are un efect selectiv asupra peretilor capilarelor, amelioreaza permeabilitatea lor si le reduce fragilitatea. De aceea, Doxilek are actiune antiedemica si normalizeaza rezistenta crescuta a peretilor capilarelor. ))) Indicatii Prevenirea si tratamentul retinopatiei (angiopatiei) diabetice; prevenirea si tratamentul leziunilor capilare, aparute datorita circulatiei venoase modificata patologic a membrelor inferioare, asociata cu edem (flebopatie a membrelor inferioare sau asa-numitele simptome pre-varicoase si varicoase). ))) Mod de administrare Doza zilnica uzuala estede 1-2 capsule pe zi administrate in timpul meselor. Capsulele vor fi inghitite intregi, nedesfacute. Durata tratamentului variaza de la o saptamana la mai multe luni, in functie de starea pacientului. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate la dobesilatul de calciu. )))Precautii Doxilek nu va fi administrat in timpul primelor 3 luni de sarcina. Tulburari gastrointestinale si nervozitate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente