CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz vitamine pentru diabetici


Substantele nutritive pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru apararea celulara Deoarece in metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi, trebuie luat in considerare un aport suficient de substante nutritive antioxidante. Vitaminele C, E si seleniul sunt importante pentru mentinerea balantei intre producerea de radicali liberi si indepartarea acestora din organism; in plus, seleniul stabilizeaza celulele si intervine in functionarea lor. Astfel, se indeplinesc importante functii in apararea celulara.

Oligoelementele si magneziul pentru metabolismul glucozei - Doppelherz vitamine pentru diabetici
Microelementele crom si zinc, la fel ca si mineralul magneziu sunt importante pentru balanta valorilor glicemiei. Cromul si zincul sunt necesare pentru formarea, depozitarea si actiunea insulinei. Nr. crt. Substanta Cantitatea/tableta 1 Oxid de magneziu 200.0 mg 2 Acid ascorbic 180.0 mg 3 Alfa-Tocoferolacetat 42.0 mg 4 Gluconat de zinc 5.0 mg 5 Nicotinamida 18.0 mg 6 Ciancobalamina (Vitamina B12) 0.1% 6.0 μg 7 Pantotenat de calciu (Vitamina B 5) 6.0 mg 8 Piridoxina clorhidrat (Vitamina B6) 3.0 mg 9 Tiamina nitrat (Vitamina B1) 2.0 mg 10 Riboflavina (Vitamina B2) 1.6 mg 11 Acid folic 450.0 μg 12 Clorura de crom (lll) hexahidrat 60.0 μg 13 Biotina 150.0 μg 14 Selenat de sodiu 30.0 μg

Mod de administrare - Doppelherz vitamine pentru diabetici
Zilnic, se va lua o tableta nemestecata in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid. La nevoie, tabletele se pot imparti in jumatate.

Observatie! - Doppelherz vitamine pentru diabetici
O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine, oligoelemente si antioxidanti pentru diabetici nu poate inlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului. In cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat, miscare suficienta, controlul greutatii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti. Datorita compozitiei lor deosebite, Vitaminele pentru diabetici Doppelherz Aktiv sunt recomandate alimentatiei din cadrul diabetului zaharat in cadrul unui plan dietetic.

Producator - Doppelherz vitamine pentru diabetici
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.doppelherz.ro

Substantele nutritive pentru neutralizarea radicalilor liberi si pentru apararea celulara Deoarece in metabolismul diabeticilor se ajunge de multe ori la formarea radicalilor liberi, trebuie luat in considerare un aport suficient de substante nutritive antioxidante. Vitaminele C, E si seleniul sunt importante pentru mentinerea balantei intre producerea de radicali liberi si indepartarea acestora din organism; in plus, seleniul stabilizeaza celulele si intervine in functionarea lor. Astfel, se indeplinesc importante functii in apararea celulara. ))) Oligoelementele si magneziul pentru metabolismul glucozei Microelementele crom si zinc, la fel ca si mineralul magneziu sunt importante pentru balanta valorilor glicemiei. Cromul si zincul sunt necesare pentru formarea, depozitarea si actiunea insulinei. Nr. crt. Substanta Cantitatea/tableta 1 Oxid de magneziu 200.0 mg 2 Acid ascorbic 180.0 mg 3 Alfa-Tocoferolacetat 42.0 mg 4 Gluconat de zinc 5.0 mg 5 Nicotinamida 18.0 mg 6 Ciancobalamina (Vitamina B12) 0.1% 6.0 μg 7 Pantotenat de calciu (Vitamina B 5) 6.0 mg 8 Piridoxina clorhidrat (Vitamina B6) 3.0 mg 9 Tiamina nitrat (Vitamina B1) 2.0 mg 10 Riboflavina (Vitamina B2) 1.6 mg 11 Acid folic 450.0 μg 12 Clorura de crom (lll) hexahidrat 60.0 μg 13 Biotina 150.0 μg 14 Selenat de sodiu 30.0 μg )))Mod de administrare Zilnic, se va lua o tableta nemestecata in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid. La nevoie, tabletele se pot imparti in jumatate. ))) Observatie! O suplimentare a necesarului de cele mai multe ori crescut de vitamine, oligoelemente si antioxidanti pentru diabetici nu poate inlocui planul obligatoriu de tratament din cadrul diabetului. In cadrul regimului alimentar si de viata al diabeticilor sunt importante urmatoarele aspecte: un mod de viata ordonat, miscare suficienta, controlul greutatii, administrarea de medicamente recomandate de medicii specialisti. Datorita compozitiei lor deosebite, Vitaminele pentru diabetici Doppelherz Aktiv sunt recomandate alimentatiei din cadrul diabetului zaharat in cadrul unui plan dietetic. ))) Producator Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.doppelherz.ro
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente