CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz tonikum, solutie orala




Compozitie - Doppelherz tonikum, solutie orala
100ml solutie orala contin extract lichid de Crataegi folium cum flore (frunza si floare de paducel) in propilenglicol (1:1) 1220 mg, extract lichid de Melissae folium (frunza de roinita) in propilenglicol (1:1) 840 mg si extract lichid de Lupuli flos (conuri de hamei) in propilenglicol ( 1:1 ) 840 mg si excipienti: propilenglicol, glicerol 85%, zaharina sodica dihidrat, ciclamat de sodiu, vanilina, aroma de mandarine, acid sorbic, apa purificata.

Grupa farmaceutica - Doppelherz tonikum, solutie orala
Alte medicamente pentru afectiuni cardiace.

Indicatii terapeutice - Doppelherz tonikum, solutie orala
Adjuvant in tratamentul tulburarilor usoare cardiovasculare si circulatorii, imbunatatirea rezistentei la stres si a starii generale dupa afectiuni, avand proprietati de fortifiere.

Contraindicatii - Doppelherz tonikum, solutie orala
Hipersensibilitate la oricare din componentele medicamentului.

Precautii - Doppelherz tonikum, solutie orala
Nu sunt necesare in cazul utilizarii conform recomandarilor.

Interactiuni - Doppelherz tonikum, solutie orala
Nu sunt cunoscute.

Atentionari speciale - Doppelherz tonikum, solutie orala
Datorita insuficientei datelor privind administratia la copii, nu este recomandata utilizarea medicamentului la copii.

Sarcina si alaptarea - Doppelherz tonikum, solutie orala
Datorita insuficientei datelor privind administrarea la gravide nu este recomandata utilizarea medicamentului in timpul sarcinii.

Capacitatea de a conduce utilaje sau de a folosi utilaje - Doppelherz tonikum, solutie orala
Nu sunt cunoscute efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje.

Doze si mod de administrare - Doppelherz tonikum, solutie orala
Doza recomandata este de 20 ml solutie orala de trei ori pe zi.

Reactii adverse - Doppelherz tonikum, solutie orala
Nu sunt cunoscute in cazul administrarii corecte a medicamentului.

Supradozaj - Doppelherz tonikum, solutie orala
In doze foarte mari extractul de hamei poate reduce tensiunea arteriala si cauza aritmie cardiaca.

Pastrare - Doppelherz tonikum, solutie orala
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25oC, in ambalajul original. A se pastra la temperaturi intre 2-8oC, dupa prima deschidere a flaconului. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

Ambalaj - Doppelherz tonikum, solutie orala
Cutie cu 1 flacon din sticla bruna, a 250 ml solutie orala, prevazut cu un sistem de inchidere pilfer-proof.

Producator - Doppelherz tonikum, solutie orala
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro

100ml solutie orala contin extract lichid de Crataegi folium cum flore (frunza si floare de paducel) in propilenglicol (1:1) 1220 mg, extract lichid de Melissae folium (frunza de roinita) in propilenglicol (1:1) 840 mg si extract lichid de Lupuli flos (conuri de hamei) in propilenglicol ( 1:1 ) 840 mg si excipienti: propilenglicol, glicerol 85%, zaharina sodica dihidrat, ciclamat de sodiu, vanilina, aroma de mandarine, acid sorbic, apa purificata. )))Grupa farmaceutica Alte medicamente pentru afectiuni cardiace. ))) Indicatii(((terapeutice Adjuvant in tratamentul tulburarilor usoare cardiovasculare si circulatorii, imbunatatirea rezistentei la stres si a starii generale dupa afectiuni, avand proprietati de fortifiere. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la oricare din componentele medicamentului. ))) Precautii Nu sunt necesare in cazul utilizarii conform recomandarilor. )))Interactiuni Nu sunt cunoscute. )))Atentionari speciale Datorita insuficientei datelor privind administratia la copii, nu este recomandata utilizarea medicamentului la copii. ))) Sarcina si alaptarea Datorita insuficientei datelor privind administrarea la gravide nu este recomandata utilizarea medicamentului in timpul sarcinii. )))Capacitatea de a conduce utilaje sau de a folosi utilaje Nu sunt cunoscute efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje. )))Doze si mod de administrare Doza recomandata este de 20 ml solutie orala de trei ori pe zi. ))) Reactii adverse Nu sunt cunoscute in cazul administrarii corecte a medicamentului. ))) Supradozaj In doze foarte mari extractul de hamei poate reduce tensiunea arteriala si cauza aritmie cardiaca. ))) Pastrare A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25oC, in ambalajul original. A se pastra la temperaturi intre 2-8oC, dupa prima deschidere a flaconului. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. ))) Ambalaj Cutie cu 1 flacon din sticla bruna, a 250 ml solutie orala, prevazut cu un sistem de inchidere pilfer-proof. ))) Producator Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente