CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz tonikum k, solutie orala




Compozitie - Doppelherz tonikum k, solutie orala
100 ml contin lichid de frunza si floare de paducel 1220 mg, frunza de roinita 840 mg, si conuri de hamei 840 mg, tinctura aromatica, tinctura din coaja de portocale, vanilina, zahar invertit, miere de albine, caramel, lichior din Vin de Porto.

Doza si mod de administrare - Doppelherz tonikum k, solutie orala
Doza recomandata este de 20 ml solutie orala de trei ori pe zi.

Indicatii - Doppelherz tonikum k, solutie orala


Persoana suprasolicitata - Doppelherz tonikum k, solutie orala
Viata cotidiana solicita intregul organism, zi de zi se cere din ce in ce mai mult din partea corpului uman, ceea ce duce la suprasolicitare nervoasa. Doppelherz® Tonikum K intareste organismul si da un nou impuls vointei de viata, deoarece inima si aparatul circulator sunt triplu sprijinite.

Omul la "varsta de aur" - Doppelherz tonikum k, solutie orala
Aparatul cardiovascular este solicitat zilnic si trebuie sa faca eforturi considerabile. Chiar in cea de-a doua jumatate a vietii este importanta actiunea tonica a plantelor asupra inimii plus efectele pozitive ale celorlalte ingrediente asupra aparatului cardiovascular.

Persoanele in varsta - Doppelherz tonikum k, solutie orala
Tonikum K este folosit ca mijloc prevenitor si poate fi de un real ajutor pentru persoanele la o varsta mai inaintata. Tocmai in situatia in care organismul ar fi slabit, actiunea intaritoare a Tonikului K poate sa fie benefica asupra inimii, aparatului circulator si asupra sistemului nervos.

Producator - Doppelherz tonikum k, solutie orala
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro

100 ml contin lichid de frunza si floare de paducel 1220 mg, frunza de roinita 840 mg, si conuri de hamei 840 mg, tinctura aromatica, tinctura din coaja de portocale, vanilina, zahar invertit, miere de albine, caramel, lichior din Vin de Porto. )))Doza si mod de administrare Doza recomandata este de 20 ml solutie orala de trei ori pe zi. )))Persoana suprasolicitata Viata cotidiana solicita intregul organism, zi de zi se cere din ce in ce mai mult din partea corpului uman, ceea ce duce la suprasolicitare nervoasa. Doppelherz® Tonikum K intareste organismul si da un nou impuls vointei de viata, deoarece inima si aparatul circulator sunt triplu sprijinite. ))) Omul la "varsta de aur" Aparatul cardiovascular este solicitat zilnic si trebuie sa faca eforturi considerabile. Chiar in cea de-a doua jumatate a vietii este importanta actiunea tonica a plantelor asupra inimii plus efectele pozitive ale celorlalte ingrediente asupra aparatului cardiovascular. )))Persoanele in varsta Tonikum K este folosit ca mijloc prevenitor si poate fi de un real ajutor pentru persoanele la o varsta mai inaintata. Tocmai in situatia in care organismul ar fi slabit, actiunea intaritoare a Tonikului K poate sa fie benefica asupra inimii, aparatului circulator si asupra sistemului nervos. ))) Producator Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente