CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz omega-3 extra 1000 mg




O capsula contine - Doppelherz omega-3 extra 1000 mg
1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (120% din doza zilnica recomandata)

Mod de administrare - Doppelherz omega-3 extra 1000 mg
Se administreaza zilnic 1 capsula nemestecata, in timpul mesei, cu suficient lichid.

Atentionare pentru diabetici - Doppelherz omega-3 extra 1000 mg
O capsula corespunde la 10,4 Kcal / 42,7 kj. Acizii grasi Omega-3 sunt importanti pentru viata

Acizii grasi esentiali – de importanta vitala! - Doppelherz omega-3 extra 1000 mg
Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3; acestia trebuie adusi din alimentatie. Reprezentanti imporatanti ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA). Insa numai putine alimente contin aceste substante importante. Surse bune sunt pestii grasi care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul. Noi avem nevoie de acesti acizi nesaturati cu catena lunga pentru buna functionare a sistemului nervos si intretinerea acuitatii vizuale. Miscarea suficienta si hrana sanatoasa sunt componente importante pentru buna functionare a inimii. Importanta este, de asemenea, o limitare a aportului de trigliceride si colesterol si cresterea aportului de grasimi corecte. Astazi se stie ca acizii grasi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima, pentru balanta de colesterol si grasimi / trigliceride din organism. Se recomanda astfel cel putin doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega-3 pe saptamana. Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele. De cele mai multe ori, pregatirea meselor de peste este laborioasa. Capsulele Doppelherz Aktiv Ulei de Somon Omega-3 1000 mg nu au gust sau miros.

Producator - Doppelherz omega-3 extra 1000 mg
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.doppelherz.ro

)))O capsula contine 1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi grasi Omega-3 - cel putin 30%), 12 mg vitamina E (120% din doza zilnica recomandata) ))) Mod de administrare Se administreaza zilnic 1 capsula nemestecata, in timpul mesei, cu suficient lichid. )))Atentionare pentru diabetici O capsula corespunde la 10,4 Kcal / 42,7 kj. Acizii grasi Omega-3 sunt importanti pentru viata ))) Acizii grasi esentiali – de importanta vitala! Organismul uman nu este capabil sa produca acizi grasi Omega-3; acestia trebuie adusi din alimentatie. Reprezentanti imporatanti ai acizilor grasi Omega-3 sunt acidul eicosapentaenoic (EPA) si docosahexaenoic (DHA). Insa numai putine alimente contin aceste substante importante. Surse bune sunt pestii grasi care traiesc in ape reci, cum ar fi somonul, heringul si macroul. Noi avem nevoie de acesti acizi nesaturati cu catena lunga pentru buna functionare a sistemului nervos si intretinerea acuitatii vizuale. Miscarea suficienta si hrana sanatoasa sunt componente importante pentru buna functionare a inimii. Importanta este, de asemenea, o limitare a aportului de trigliceride si colesterol si cresterea aportului de grasimi corecte. Astazi se stie ca acizii grasi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutritii sanatoase pentru inima, pentru balanta de colesterol si grasimi / trigliceride din organism. Se recomanda astfel cel putin doua mese de peste bogat in acizi grasi Omega-3 pe saptamana. Dar nu toata lumea consuma cu placere sau suporta pestele. De cele mai multe ori, pregatirea meselor de peste este laborioasa. Capsulele Doppelherz Aktiv Ulei de Somon Omega-3 1000 mg nu au gust sau miros. )))Producator Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.doppelherz.ro
1px
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente