CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz magneziu + calciu




O tableta contine - Doppelherz magneziu + calciu
200 mg Magneziu, 400 mg Calciu

Mod de administrare - Doppelherz magneziu + calciu
Zilnic o tableta nemestecata in timpul unei mese cu suficient lichid. Tableta poate fi injumatatita in caz de necesitate.

Indicatii - Doppelherz magneziu + calciu
In cazul unei alimentatii ne-echilibrate sau in cazul unui necesar crescut de substante nutritive prin: - solicitari fizice (de exemplu - sport) - mod de viata nesanatos (consum de tutun si alcool) - stres - este recomandata suplimentarea alimentara cu tablete Doppelherz® Calciu + Magneziu. Aceasta suplimentare alimentara poate fi foarte importanta pentru persoanele in varsta si pentru femeile aflate la menopauza - printre altele si pentru ca organismul nu mai poate valorifica calciul la toata valoarea. O tableta de calciu si magnesiu administrata zilnic poate acoperi necesarul zilnic al celor doua minerale al unei persoane mature. Combinatia lor aduce un aport important de substante minerale de importanta vitala, si poate ajuta organismul nostru sa se mentina sanatos si capabil de eforturi.

Producator - Doppelherz magneziu + calciu
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro

)))O tableta contine 200 mg Magneziu, 400 mg Calciu ))) Mod de administrare Zilnic o tableta nemestecata in timpul unei mese cu suficient lichid. Tableta poate fi injumatatita in caz de necesitate. ))) Indicatii In cazul unei alimentatii ne-echilibrate sau in cazul unui necesar crescut de substante nutritive prin: - solicitari fizice (de exemplu - sport) - mod de viata nesanatos (consum de tutun si alcool) - stres - este recomandata suplimentarea alimentara cu tablete Doppelherz® Calciu + Magneziu. Aceasta suplimentare alimentara poate fi foarte importanta pentru persoanele in varsta si pentru femeile aflate la menopauza - printre altele si pentru ca organismul nu mai poate valorifica calciul la toata valoarea. O tableta de calciu si magnesiu administrata zilnic poate acoperi necesarul zilnic al celor doua minerale al unei persoane mature. Combinatia lor aduce un aport important de substante minerale de importanta vitala, si poate ajuta organismul nostru sa se mentina sanatos si capabil de eforturi. ))) Producator Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente