CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz l- carnitina + magneziu




O tableta contine - Doppelherz l- carnitina + magneziu
300 mg L-Carnitina, 175 mg Magneziu

Mod de administrare - Doppelherz l- carnitina + magneziu
Zilnic cate o tableta cu suficient lichid. La nevoie tabletele pot fi injumatatite. In cazul unei alimentatii neechilibrate sau saraca in proteine animale sau un consum crescut de substante nutritive prin: - consum de tutun si alcool - solicitari fizice intense (sport) - stres Alimentatia poate fi suplimentata tintit cu Doppelherz® L-Carnitina + Magneziu. Aceasta combinatie aduce organismului un aport de substante nutritive - daca este solicitat, la eforturi fizice (de exemplu Sport) sau in situatii de stres.

Indicatii - Doppelherz l- carnitina + magneziu
Substantele L-Carnitina si Magneziu sunt doua substante nutritive de importanta vitala pentru metabolismul energetic, inima si muschi. Important pentru metabolismul lipidelor si schimburile energetice ale celulelor musculare, miocardului atunci in timpul eforturilor intense si in timpul sportului. In special in timpurile eforturilor fizice intense si a situatiilor de stres, organismul necesita suficiente substante nutritive, printre care si L-Carnitina si Magneziu.

Producator - Doppelherz l- carnitina + magneziu
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro

)))O tableta contine 300 mg L-Carnitina, 175 mg Magneziu )))Mod de administrare Zilnic cate o tableta cu suficient lichid. La nevoie tabletele pot fi injumatatite. In cazul unei alimentatii neechilibrate sau saraca in proteine animale sau un consum crescut de substante nutritive prin: - consum de tutun si alcool - solicitari fizice intense (sport) - stres Alimentatia poate fi suplimentata tintit cu Doppelherz® L-Carnitina + Magneziu. Aceasta combinatie aduce organismului un aport de substante nutritive - daca este solicitat, la eforturi fizice (de exemplu Sport) sau in situatii de stres. Substantele L-Carnitina si Magneziu sunt doua substante nutritive de importanta vitala pentru metabolismul energetic, inima si muschi. Important pentru metabolismul lipidelor si schimburile energetice ale celulelor musculare, miocardului atunci in timpul eforturilor intense si in timpul sportului. In special in timpurile eforturilor fizice intense si a situatiilor de stres, organismul necesita suficiente substante nutritive, printre care si L-Carnitina si Magneziu. ))) Producator Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente