CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz aktiv meno
Starea de bine in timpul si dupa menopauza - Doppelherz aktiv meno
Combinatia este secretul! Tabletele de la Doppelherz contin o combinatie importanta de substante nutritive din 500 mg de calciu combinate in mod eficient cu 5 µg Vitamina D3 plus 50 mg de soia- isoflavone si indeplinesc cerinte importante ale organismului in timpul si dupa anii de menopauza.

Soia-isoflavone- substante nutritive pretioase din soia - Doppelherz aktiv meno
Soia este o sursa excelenta de soia isoflavone. Soia-isoflavonele pot dezvolta capacitati de protectie celulara. O hrana bogata in soia isoflavone impreuna cu calciul si vitamina D3, poate avea o influenta pozitiva asupra schimbului metabolic al oaselor.

Tabletele de la Doppelherz contin 50 mg de Soia Isoflavone din 125 mg de concentrat de soia. - Doppelherz aktiv meno
Calciu + Vitamina D3- importanta pentru oase. Deoarece este componentul principal al scheletului osos, si deoarece este responsabil pentru mentinerea stabilitatii acestuia, insa este in permanenta excretat, trebuie avuta in vedere o alimentatie bogata in calciu. In special in timpul si dupa menopauza este o perioada a vietii in care poate aparea un deficit de calciu prin extragerea lui din oase. Liantul de calciu - Vitamina D3 conduce preluarea de calciu si stimuleaza fixarea lui in structura osoasa. Acest proces este important in special in timpul menopauzei deoarece in aceasta perioada a vietii calciul nu mai poate fi valorificat asa de bine de catre organism. Vitamina D poate fi produsa de catre organism dar numai prin expunerea la soare, insa este posibil ca aceasta productie proprie sa nu fie suficienta, si asta in special in lunile de iarna. Vitaminele B sunt mediatori de neinlocuit a numeroase procese metabolice, de exemplu la metabolismul carbohidratilor, lipidelor si albuminelor. Un aport suficient de vitamine B este de neinlocuit pentru schimbul energetic al celulelor cat si pentru refacerea si capacitatea de functionare a celulelor nervoase. Tabletele Meno-Aktiv de la Doppelherz contin 6 Vitamine B printre care si acidul folic si biotina. Vitamina B1 este de neinlocuit pentru schimbul metabolic al nervilor. Vitamina B2 este importanta pentru respiratia celulara, pentru protectia tecii de mielina si la consumul eficient al oxigenului. Acidul folic este o vitamina hidrosolubila a grupului de vitamine B. Impreuna cu vitaminele B6 si B12 acidul folic este important pentru refacerea albuminei si formarea elementelor figurate sangvine, care participa la diviziunea celulara, la transportul oxigenului. Biotina este importanta pentru refacerea pielii sanatoase, a parului si a unghiilor.

Mod de administrare: - Doppelherz aktiv meno
Zilnic o tableta nemestecata se ia cu suficient lichid. O tableta contine: Soia iso-flavone din concentrat de soia 50 mg din 125 mg Calciu 500 mg Vitamina D3 5 μg Vitamina B1 1,4 mg Vitamina B2 1,6 mg Vitamina B6 2,0 mg Vitamina B12 3 μg Biotina 150 μg Acid folic 400 μg

Producator - Doppelherz aktiv meno
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.doppelherz.ro

)))Starea de bine in timpul si dupa menopauza Combinatia este secretul! Tabletele de la Doppelherz contin o combinatie importanta de substante nutritive din 500 mg de calciu combinate in mod eficient cu 5 µg Vitamina D3 plus 50 mg de soia- isoflavone si indeplinesc cerinte importante ale organismului in timpul si dupa anii de menopauza. ))) Soia-isoflavone- substante nutritive pretioase din soia Soia este o sursa excelenta de soia isoflavone. Soia-isoflavonele pot dezvolta capacitati de protectie celulara. O hrana bogata in soia isoflavone impreuna cu calciul si vitamina D3, poate avea o influenta pozitiva asupra schimbului metabolic al oaselor. ))) Tabletele de la Doppelherz contin 50 mg de Soia Isoflavone din 125 mg de concentrat de soia. Calciu + Vitamina D3- importanta pentru oase. Deoarece este componentul principal al scheletului osos, si deoarece este responsabil pentru mentinerea stabilitatii acestuia, insa este in permanenta excretat, trebuie avuta in vedere o alimentatie bogata in calciu. In special in timpul si dupa menopauza este o perioada a vietii in care poate aparea un deficit de calciu prin extragerea lui din oase. Liantul de calciu - Vitamina D3 conduce preluarea de calciu si stimuleaza fixarea lui in structura osoasa. Acest proces este important in special in timpul menopauzei deoarece in aceasta perioada a vietii calciul nu mai poate fi valorificat asa de bine de catre organism. Vitamina D poate fi produsa de catre organism dar numai prin expunerea la soare, insa este posibil ca aceasta productie proprie sa nu fie suficienta, si asta in special in lunile de iarna. Vitaminele B sunt mediatori de neinlocuit a numeroase procese metabolice, de exemplu la metabolismul carbohidratilor, lipidelor si albuminelor. Un aport suficient de vitamine B este de neinlocuit pentru schimbul energetic al celulelor cat si pentru refacerea si capacitatea de functionare a celulelor nervoase. Tabletele Meno-Aktiv de la Doppelherz contin 6 Vitamine B printre care si acidul folic si biotina. Vitamina B1 este de neinlocuit pentru schimbul metabolic al nervilor. Vitamina B2 este importanta pentru respiratia celulara, pentru protectia tecii de mielina si la consumul eficient al oxigenului. Acidul folic este o vitamina hidrosolubila a grupului de vitamine B. Impreuna cu vitaminele B6 si B12 acidul folic este important pentru refacerea albuminei si formarea elementelor figurate sangvine, care participa la diviziunea celulara, la transportul oxigenului. Biotina este importanta pentru refacerea pielii sanatoase, a parului si a unghiilor. )))Mod de administrare: Zilnic o tableta nemestecata se ia cu suficient lichid. O tableta contine: Soia iso-flavone din concentrat de soia 50 mg din 125 mg Calciu 500 mg Vitamina D3 5 μg Vitamina B1 1,4 mg Vitamina B2 1,6 mg Vitamina B6 2,0 mg Vitamina B12 3 μg Biotina 150 μg Acid folic 400 μg )))Producator Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.doppelherz.ro
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente