CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Doppelherz aktiv ginkgo biloba




Forma de prezentare - Doppelherz aktiv ginkgo biloba
60 de comprimate in cutie de carton

Recomandari de administrare - Doppelherz aktiv ginkgo biloba
Poate fi recomandat, ca sursa suplimentara de vitamine si glicozide flavonoide.

Compozitie - Doppelherz aktiv ginkgo biloba


Valoare nutritiva - Doppelherz aktiv ginkgo biloba


Per tableta - Doppelherz aktiv ginkgo biloba
Valoare energetica 0,14 Kcal/ 0,6 kJ Proteine 0 Carbohidrati 0,032 g Lipide 0,01 g Extract de frunze de Ginkgo Biloba 30 mg Vitamina B1 1,4 mg Vitamina B2 1,6 mg Vitamina B6 2 mg Alte componente - substante auxiliare: celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, croscarmeloza sodica, stearat de magneziu, selac 28%, hipromeloza, fosfat acid de calciu dihidrat, ulei de masline, talc, apa purificata, etanol 96%, dioxid de titan, oxid de fier galben.

Mod de administrare - Doppelherz aktiv ginkgo biloba
Pentru adulti si copii de peste 14 ani, cate 1 comprimat de 2 ori in 24 de ore. Comprimatele se inghit cu suficient lichid.

Atentionari - Doppelherz aktiv ginkgo biloba
Sensibilitate ridicata la componentele preparatului. Pentru copii de pana la 14 ani, femei insarcinate si cele care alapteaza, se recomanda consultarea medicului inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25 oC.

Producator - Doppelherz aktiv ginkgo biloba
Swiss Caps: AG, Husenstrasse 35, 9533Kirchberg- Elvetia

Producator al produsului finit - Doppelherz aktiv ginkgo biloba
Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro

)))Forma de prezentare 60 de comprimate in cutie de carton )))Recomandari de administrare Poate fi recomandat, ca sursa suplimentara de vitamine si glicozide flavonoide. )))Valoare nutritiva )))Per tableta Valoare energetica 0,14 Kcal/ 0,6 kJ Proteine 0 Carbohidrati 0,032 g Lipide 0,01 g Extract de frunze de Ginkgo Biloba 30 mg Vitamina B1 1,4 mg Vitamina B2 1,6 mg Vitamina B6 2 mg Alte componente - substante auxiliare: celuloza microcristalina, dioxid de siliciu, croscarmeloza sodica, stearat de magneziu, selac 28%, hipromeloza, fosfat acid de calciu dihidrat, ulei de masline, talc, apa purificata, etanol 96%, dioxid de titan, oxid de fier galben. ))) Mod de administrare Pentru adulti si copii de peste 14 ani, cate 1 comprimat de 2 ori in 24 de ore. Comprimatele se inghit cu suficient lichid. ))) Atentionari Sensibilitate ridicata la componentele preparatului. Pentru copii de pana la 14 ani, femei insarcinate si cele care alapteaza, se recomanda consultarea medicului inainte de utilizare. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25 oC. ))) Producator Swiss Caps: AG, Husenstrasse 35, 9533Kirchberg- Elvetia ))) Producator al produsului finit Queisser Pharma Adresa de corespondenta: CP 15-855 Tel: 021/311 24 20 www.queisser.ro
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente