CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Diprozin ,drajeuri
Actiune terapeutica - Diprozin ,drajeuri
Diprozin creste concentratia acidului gamma-aminobutiric (GABA) cerebral, suprimand si diminuand frecventa crizelor epileptice; preparatul poseda si proprietati psihotrope. Concentratia serica maxima este atinsa la aproximativ 4 ore de la ingestie. Timpul de injumatatire pentru acidul valproic (principalul metabolit activ este de 8-15 ore). Niveluri serice stabile (pentru valpromid si metabolitii sai activi) se obtin in 48 de ore; se elimina renal.

Indicatii - Diprozin ,drajeuri
In tratamentul epilepsiei cu crize generalizate, prezentand simptomatologie convulsiva (grand mal) sau neconvulsiva (absente, crize akinetice), in epilepsie psihomotorie.

Mod de administrare - Diprozin ,drajeuri
Adulti - dozele medii sunt de 1-3 drajeuri a 300 mg de 2-3 ori pe zi, la nevoie putandu-secreste doza. Copii - 15-30 mg/kilocorp, in 2-3 doze. Drajeurile se inghit intregi in timpul meselor.

Contraindicatii - Diprozin ,drajeuri
Nu sunt descrise .

Precautii - Diprozin ,drajeuri
In timpul sarcinii si alaptarii, terapia trebuie atent supravegheata. Diprozin poate fi combinat cu alte antiepileptice, dar dozele trebuie micsorate, altfel apar: somnolenta, sedare, stari confuzive. La pacientii cu insuficienta renala sau hepatica trebuie supravegheate aceste functii paraclinic. Diprozin afecteaza performantele psihomotorii, nu se va permite conducerea de masini sau utilaje ce impun precizie, concentrare etc.

Reactii adverse - Diprozin ,drajeuri
Somnolenta, bradilalie, mai ales la inceputul tratamentului, ca si fenomene gastro-intestinale. De regula, la reducerea dozelor, reactiile adverse dispar.

- Diprozin ,drajeuri


Diprozin creste concentratia acidului gamma-aminobutiric (GABA) cerebral, suprimand si diminuand frecventa crizelor epileptice; preparatul poseda si proprietati psihotrope. Concentratia serica maxima este atinsa la aproximativ 4 ore de la ingestie. Timpul de injumatatire pentru acidul valproic (principalul metabolit activ este de 8-15 ore). Niveluri serice stabile (pentru valpromid si metabolitii sai activi) se obtin in 48 de ore; se elimina renal. ))) Indicatii In tratamentul epilepsiei cu crize generalizate, prezentand simptomatologie convulsiva (grand mal) sau neconvulsiva (absente, crize akinetice), in epilepsie psihomotorie. ))) Mod de administrare Adulti - dozele medii sunt de 1-3 drajeuri a 300 mg de 2-3 ori pe zi, la nevoie putandu-secreste doza. Copii - 15-30 mg/kilocorp, in 2-3 doze. Drajeurile se inghit intregi in timpul meselor. ))) Contraindicatii Nu sunt descrise . )))Precautii In timpul sarcinii si alaptarii, terapia trebuie atent supravegheata. Diprozin poate fi combinat cu alte antiepileptice, dar dozele trebuie micsorate, altfel apar: somnolenta, sedare, stari confuzive. La pacientii cu insuficienta renala sau hepatica trebuie supravegheate aceste functii paraclinic. Diprozin afecteaza performantele psihomotorii, nu se va permite conducerea de masini sau utilaje ce impun precizie, concentrare etc. Somnolenta, bradilalie, mai ales la inceputul tratamentului, ca si fenomene gastro-intestinale. De regula, la reducerea dozelor, reactiile adverse dispar.)))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente