CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Diomfibra, comprimate




Compozitie - Diomfibra, comprimate
Tarata de grau stabilizata 50%, lactoza 30%, dextroza 20%.

Caracteristici - Diomfibra, comprimate
Adjuvant in curele de slabire, prin eliminarea senzatiei de foame datorata cresterii volumului fibrelor in contact cu lichidele. Indicat in boli metabolice ale colonului si in constipatie cronica.

Mod de administrare - Diomfibra, comprimate
5-10 comprimate de 3 ori pe zi inainte de mese cu un pahar de apa, in dieta de slabire; 4-6 comprimate de 3 ori pe zi cu un pahar de apa, ca aport de fibre vegetale insolubile.

Actiune terapeutica - Diomfibra, comprimate
Restabileste echilibrul de fibre vegetale in organism; aduce un aport energetic neglijabil; luat inaintea meselor, determina eliminarea senzatiei neplacute de foame; adjuvant in boli metabolice si ale colonului.

Contraindicatii - Diomfibra, comprimate
In caz de insuficienta renala cronica; persoane cu dolicosigmoid.

Tarata de grau stabilizata 50%, lactoza 30%, dextroza 20%. )))Caracteristici Adjuvant in curele de slabire, prin eliminarea senzatiei de foame datorata cresterii volumului fibrelor in contact cu lichidele. Indicat in boli metabolice ale colonului si in constipatie cronica. )))Mod de administrare 5-10 comprimate de 3 ori pe zi inainte de mese cu un pahar de apa, in dieta de slabire; 4-6 comprimate de 3 ori pe zi cu un pahar de apa, ca aport de fibre vegetale insolubile. Restabileste echilibrul de fibre vegetale in organism; aduce un aport energetic neglijabil; luat inaintea meselor, determina eliminarea senzatiei neplacute de foame; adjuvant in boli metabolice si ale colonului. )))Contraindicatii In caz de insuficienta renala cronica; persoane cu dolicosigmoid.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente