CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Digitalis, comprimate




Compozitie - Digitalis, comprimate
Comprimate continand pulbere de frunze de Digitalis purpurea 100 mg.

Indicatii - Digitalis, comprimate
Tonicardiac prin glicozidele continute, in special prin digitoxina (Digitalina), avand actiuni si indicatii similare acesteia; 1 comprimat de Digitalis (100 mg) este echivalent cu 5 picaturi de Digitalina (0,1 mg digitoxina).

Contraindicatii - Digitalis, comprimate
Aceleasi ca pentru Digitalina; actiunea iritanta gastrica este mai marcata - preparatul nu este recomandabil pentru digitalizare rapida, deoarece dozele mari provoaca frecvent greata si varsaturi.

Mod de administrare - Digitalis, comprimate
Cate 3 comprimate/zi (de obicei 3-5 zile) ca tratament de atac, 1 comprimat zilnic ca tratament de intretinere; dozarea trebuie individualizata, sub control medical.

Comprimate continand pulbere de frunze de Digitalis purpurea 100 mg. ))) Indicatii Tonicardiac prin glicozidele continute, in special prin digitoxina (Digitalina), avand actiuni si indicatii similare acesteia; 1 comprimat de Digitalis (100 mg) este echivalent cu 5 picaturi de Digitalina (0,1 mg digitoxina). )))Contraindicatii Aceleasi ca pentru Digitalina; actiunea iritanta gastrica este mai marcata - preparatul nu este recomandabil pentru digitalizare rapida, deoarece dozele mari provoaca frecvent greata si varsaturi. )))Mod de administrare Cate 3 comprimate/zi (de obicei 3-5 zile) ca tratament de atac, 1 comprimat zilnic ca tratament de intretinere; dozarea trebuie individualizata, sub control medical.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente