CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Difabiol, comprimate
Compozitie - Difabiol, comprimate
Un comprimat contine 0,100 g Extract de Fructe de afin purificat - Extractum Myrtilli Fructus.

Actiune terapeutica - Difabiol, comprimate
Printr-un mecanism asemanator cu al vitaminei B1 mareste rezistenta peretelui vascular, diminua permeabilitatea capilarelor si tonifica sistemul venos, stimuleaza regenerarea purpurului retinian.

Indicatii - Difabiol, comprimate
Ca adjuvant in arteropatii (angiopatii diabetice, arteroscleroza cerebrala, hipertensiune arteriala, tulburari vasculare de senescenta); in cazuri de fragilitate vasculara si tulburari de permeabilitate a capilarelor (purpura, fenomene hemoragice la cirotici); in insuficientele venoase si complicatiile acestora (senzatia de "molet greu" sau "dureros, edeme varicoase, insuficienta venoasa de sarcina, sechele de flebita hemoroidala), in oftalmologie (tulburari vasculare retiniene sau corio-retiniene), hemeralopie.

Mod de administrare - Difabiol, comprimate
3-6 comprimate pe zi (cate 1-2 comprimate la mesele principale), timp de 20 zile pe luna. Curele lunare pot fi repetate nelimitat. Se asociaza, ori de cate ori este posibil, cu tratament etiologic.

Un comprimat contine 0,100 g Extract de Fructe de afin purificat - Extractum Myrtilli Fructus. Printr-un mecanism asemanator cu al vitaminei B1 mareste rezistenta peretelui vascular, diminua permeabilitatea capilarelor si tonifica sistemul venos, stimuleaza regenerarea purpurului retinian. ))) Indicatii Ca adjuvant in arteropatii (angiopatii diabetice, arteroscleroza cerebrala, hipertensiune arteriala, tulburari vasculare de senescenta); in cazuri de fragilitate vasculara si tulburari de permeabilitate a capilarelor (purpura, fenomene hemoragice la cirotici); in insuficientele venoase si complicatiile acestora (senzatia de "molet greu" sau "dureros, edeme varicoase, insuficienta venoasa de sarcina, sechele de flebita hemoroidala), in oftalmologie (tulburari vasculare retiniene sau corio-retiniene), hemeralopie. )))Mod de administrare 3-6 comprimate pe zi (cate 1-2 comprimate la mesele principale), timp de 20 zile pe luna. Curele lunare pot fi repetate nelimitat. Se asociaza, ori de cate ori este posibil, cu tratament etiologic.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente