CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Diett, granule




Compozitie - Diett, granule
Extracte din: Prunus communis, Cichorium intybus, Vitis vinifera, Taraxacum officinalis, Carum carvi, tarate de grau, drojdie de bere, dextroza.

Actiune terapeutica - Diett, granule
Produsul contine principii active vegetale cu activitate complexa asupra organismului uman, care stimuleaza toate functiile excretorii. Mobilizeaza si favorizeaza evacuarea deseurilor si toxinelor stocate in tesuturi, ajuta la normalizarea functiei hepatice, renale si digestive. Este un bun depurativ datorita actiunii diuretice coleretic cologoge, laxative. Reduce colesterolul si nivelul uremiei. La persoanele obeze cu hipertensiune arteriala si edeme, datorita efectului diuretic, produce o eliminare a lichidelor cu scaderea tensiunii arteriale.

Indicatii - Diett, granule
Obezitate, pofta de mancare exagerata, constipatie cronica.

Mod de administrare - Diett, granule
Pentru combaterea obezitatii, a poftei de mancare exagerate si a tendintei de crestere in greutate se vor consuma 3-6 linguri pe zi, in functie de greutatea persoanei. Produsul se utilizeaza in cure de 3-4 saptamani, cu pauze de 10 zile. Scaderea poftei de mancare apare in a 3-a zi, iar scaderea in greutate apare dupa 4-5 zile. Curele repetate, 2-3 pe an, asigura scaderea treptata si durabila a greutatii si poftei de mancare. Se vor evita alimentele sarate si picante. Pentru combaterea constipatiei cronice se vor consuma 2 linguri pe zi, dimineata si seara, inaintea meselor.

Extracte din: Prunus communis, Cichorium intybus, Vitis vinifera, Taraxacum officinalis, Carum carvi, tarate de grau, drojdie de bere, dextroza. Produsul contine principii active vegetale cu activitate complexa asupra organismului uman, care stimuleaza toate functiile excretorii. Mobilizeaza si favorizeaza evacuarea deseurilor si toxinelor stocate in tesuturi, ajuta la normalizarea functiei hepatice, renale si digestive. Este un bun depurativ datorita actiunii diuretice coleretic cologoge, laxative. Reduce colesterolul si nivelul uremiei. La persoanele obeze cu hipertensiune arteriala si edeme, datorita efectului diuretic, produce o eliminare a lichidelor cu scaderea tensiunii arteriale. ))) Indicatii Obezitate, pofta de mancare exagerata, constipatie cronica. )))Mod de administrare Pentru combaterea obezitatii, a poftei de mancare exagerate si a tendintei de crestere in greutate se vor consuma 3-6 linguri pe zi, in functie de greutatea persoanei. Produsul se utilizeaza in cure de 3-4 saptamani, cu pauze de 10 zile. Scaderea poftei de mancare apare in a 3-a zi, iar scaderea in greutate apare dupa 4-5 zile. Curele repetate, 2-3 pe an, asigura scaderea treptata si durabila a greutatii si poftei de mancare. Se vor evita alimentele sarate si picante. Pentru combaterea constipatiei cronice se vor consuma 2 linguri pe zi, dimineata si seara, inaintea meselor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente