CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Diclofenac sodic, drajeuri




Compozitie - Diclofenac sodic, drajeuri
Un drajeu contine 50 mg diclofenac sodic. Supozitoare rectale care contin 100 mg diclofenac sodic .

Actiune terapeutica - Diclofenac sodic, drajeuri
Antiinflamator nesteroidian (derivat arilacetic), actionand ca inhibitor al ciclooxigenazei cu efect antiinflamator, analgezic si antipiretic. Este un antireumatic eficace.

Indicatii - Diclofenac sodic, drajeuri
Poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, artroze, reumatism articular, artrita gutoasa, inflamatii dureroase postoperatorii, posttraumatice, dupa extractii dentare, inflamatii pelviene.

Mod de administrare - Diclofenac sodic, drajeuri
Initial si in cazuri acute cate un drajeu de 2-3 ori pe zi, inghitite intregi (la mese). Doza de intretinere si in cazuri cronice este de un drajeu de 1-3 ori pe zi. Rectal, un supozitor seara, la culcare.

Contraindicatii - Diclofenac sodic, drajeuri
Ulcer duodenal in evolutie, hipersensibilitate la diclofenac, tratament anticoagulant, antecedente hematologice cu tulburari de coagulare, insuficienta cardiaca, hepatica sau renala, mai ales la varstnici, sarcina, alaptare; la conducatorii auto (poate aparea vertij). Nu se administreaza la copii sub 15 ani.

Reactii adverse - Diclofenac sodic, drajeuri
Gastrointestinale (greata, diaree); dermatologice (hipersensibilitate); sistem nervos central: (astenie, insomnie, iritabilitate), leucopenie, agranulocitoza, trombopenie, aplazie medulara, anemie hemolitica.

Un drajeu contine 50 mg diclofenac sodic. Supozitoare rectale care contin 100 mg diclofenac sodic . Antiinflamator nesteroidian (derivat arilacetic), actionand ca inhibitor al ciclooxigenazei cu efect antiinflamator, analgezic si antipiretic. Este un antireumatic eficace. ))) Indicatii Poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, artroze, reumatism articular, artrita gutoasa, inflamatii dureroase postoperatorii, posttraumatice, dupa extractii dentare, inflamatii pelviene. ))) Mod de administrare Initial si in cazuri acute cate un drajeu de 2-3 ori pe zi, inghitite intregi (la mese). Doza de intretinere si in cazuri cronice este de un drajeu de 1-3 ori pe zi. Rectal, un supozitor seara, la culcare. ))) Contraindicatii Ulcer duodenal in evolutie, hipersensibilitate la diclofenac, tratament anticoagulant, antecedente hematologice cu tulburari de coagulare, insuficienta cardiaca, hepatica sau renala, mai ales la varstnici, sarcina, alaptare; la conducatorii auto (poate aparea vertij). Nu se administreaza la copii sub 15 ani. Gastrointestinale (greata, diaree); dermatologice (hipersensibilitate); sistem nervos central: (astenie, insomnie, iritabilitate), leucopenie, agranulocitoza, trombopenie, aplazie medulara, anemie hemolitica.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente