CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dicarbocalm, comprimate




Compozitie - Dicarbocalm, comprimate
Comprimate continand 0,489 g carbonat de calciu, 0,011 g carbonat de magneziu si 0,006 g trisilicat de magneziu. Preparatul este aromatizat cu ulei de menta.

Actiune terapeutica - Dicarbocalm, comprimate
Antiacid cu actiune relativ rapida, fara efecte sistemice de tip alcalozic daca functia renala este normala. Preparatul nu actioneaza catartic sau constipant, nu determina o hiperaciditate de "rebound".

Indicatii - Dicarbocalm, comprimate
Dicarbocalm este indicat in tratamentul simptomatic al afectiunilor gastrice care evolueaza cu hiperaciditate, tradusa prin pirozis, balonare postprandiala, senzatie de jena sau greutate in epigastru etc.

Contraindicatii - Dicarbocalm, comprimate
Dicarbocalm nu se administreaza la persoane cu debilitate fizica marcata sau cu functie renala alterata.

Mod de administrare - Dicarbocalm, comprimate
1-4 comprimate pe zi, in doua prize (la 1 ora dupa masa de pranz si seara la culcare). Comprimatele se sfarama sau se lasa sa se topeasca in gura.

Comprimate continand 0,489 g carbonat de calciu, 0,011 g carbonat de magneziu si 0,006 g trisilicat de magneziu. Preparatul este aromatizat cu ulei de menta. Antiacid cu actiune relativ rapida, fara efecte sistemice de tip alcalozic daca functia renala este normala. Preparatul nu actioneaza catartic sau constipant, nu determina o hiperaciditate de "rebound". ))) Indicatii Dicarbocalm este indicat in tratamentul simptomatic al afectiunilor gastrice care evolueaza cu hiperaciditate, tradusa prin pirozis, balonare postprandiala, senzatie de jena sau greutate in epigastru etc. )))Contraindicatii Dicarbocalm nu se administreaza la persoane cu debilitate fizica marcata sau cu functie renala alterata. )))Mod de administrare 1-4 comprimate pe zi, in doua prize (la 1 ora dupa masa de pranz si seara la culcare). Comprimatele se sfarama sau se lasa sa se topeasca in gura.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente