CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Dhc continus 60
Forma de prezentare - Dhc continus 60
DHC CONTINUS 60; DHC CONTINUS 90; DHC CONTINUS 120 MUNDIPHARMA; Cpr. cu eliberare prelungita 60 mg, 90 mg, 120 mg; ct. 1 fl. 56 cpr. (P-RF)

Indicatii - Dhc continus 60
Tratamentul durerii acute sau cronice de intensitate medie sau puternica, asociate unor afectiuni reumatice, ortopedice, neurologice, dermatologice, oncologice etc.

Dozare si mod de administrare - Dhc continus 60
Adulti si copii peste 12 ani: 1-2 cpr. a 60 mg la 12 ore sau 1 cpr. a 90 mg sau 120 mg la 12 ore. Batrani: Doza este mai redusa.

Contraindicatii - Dhc continus 60
Depresie respiratorie, afectiuni obstructive ale cailor aeriene superioare. Dihidrocodeina poate provoca eliberare de histamina si de aceea nu se va administra in criza astmatiforma. De asemenea se va administra cu precautie la bolnavii de astm. Copii sub 12 ani.

Atentionari si precautii speciale - Dhc continus 60
Dozele vor fi reduse la batrani, in hipotiroidism, afectiuni hepatice cronice si IR. Trebuie evitat la pacientii cu presiune intracraniana crescuta si la cei cu traumatisme craniene. Se va evita consumul de alcool. Precautie la bolnavii ce sunt tratati cu IMAO. Este recomandat ca administrarea la mamele ce alapteaza sa se faca numai daca este absolut necesar. Atentie la persoanele care conduc autoturisme sau opereaza cu maaini si utilaje.

Reactii adverse - Dhc continus 60
Uneori pot aparea constipatie, greata, varsaturi, dureri de cap, vertij si retentie urinara.

)))Forma de prezentare DHC CONTINUS 60; DHC CONTINUS 90; DHC CONTINUS 120 MUNDIPHARMA; Cpr. cu eliberare prelungita 60 mg, 90 mg, 120 mg; ct. 1 fl. 56 cpr. (P-RF) Tratamentul durerii acute sau cronice de intensitate medie sau puternica, asociate unor afectiuni reumatice, ortopedice, neurologice, dermatologice, oncologice etc. )))Dozare si mod de administrare Adulti si copii peste 12 ani: 1-2 cpr. a 60 mg la 12 ore sau 1 cpr. a 90 mg sau 120 mg la 12 ore. Batrani: Doza este mai redusa. )))Contraindicatii Depresie respiratorie, afectiuni obstructive ale cailor aeriene superioare. Dihidrocodeina poate provoca eliberare de histamina si de aceea nu se va administra in criza astmatiforma. De asemenea se va administra cu precautie la bolnavii de astm. Copii sub 12 ani. )))Atentionari si precautii speciale Dozele vor fi reduse la batrani, in hipotiroidism, afectiuni hepatice cronice si IR. Trebuie evitat la pacientii cu presiune intracraniana crescuta si la cei cu traumatisme craniene. Se va evita consumul de alcool. Precautie la bolnavii ce sunt tratati cu IMAO. Este recomandat ca administrarea la mamele ce alapteaza sa se faca numai daca este absolut necesar. Atentie la persoanele care conduc autoturisme sau opereaza cu maaini si utilaje. Uneori pot aparea constipatie, greata, varsaturi, dureri de cap, vertij si retentie urinara.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente